Mennyi idő alatt lehet kockahasam? 13/f 163cm 48 kg
Figyelt kérdés
Ha szükséges[mert bérhézban lakunk] hetente 1-szer tudok 45 percet biciklizni,ugyhalottam az jó aerobik mozgásnak.Ja és tom hogy kell ennem sok fehérjét.Van 1 30 napos edzéstervem netről ami nem hazugság,1 nap 50 zsugor felülés és 10 hegymászás van.A 3.napnál tartok.Ja és lemondtam ebédkor nagyimnál és itthon vacsoránál tegnap a sültkrumpliról,mert nem lehet annyit enni halottam.2014. jún. 23. 05:54
1/62 A kérdező kommentje:
Bocs nem 10 hanem 100 hegymászás,És de csak ha nagyon muszáj,rakok képet,bár szerintem azért nagy hasam van.
2014. jún. 23. 05:57
3/62 A kérdező kommentje:
What a?????????????Szerintem értem hogy nézzem meg a budybilder.hu-n vagy min az alapismereteket,de én töletek várok választ
2014. jún. 23. 07:05
4/62 anonim válasza:
Mi a farokért nem olvasod el az alapismereteket?
Mennyi idő alatt lehet kockahasad?
72 nap, 13 óra, és 4 perc. Pontosan ennyi idő alatt.
5/62 A kérdező kommentje:
Bakker elolvastam de 1 csomó szart nem fogok diétázni 48 kg-al.Arra gondolok hogy pl: szeptemberre meglenne-e?
2014. jún. 23. 09:06
6/62 anonim válasza:
Nem lenne meg, mert béna vagy. Tudod mi az a tömegnövelés? Nem? Akkor nem olvastad el, csak pampogsz, meg játszod a kiskirályt.
7/62 A kérdező kommentje:
Tudom a sima felüés elbassza a hátam,mindenkinek kockás a hasa csak zsír fedi,DE HOGY A FAROKBA tüntessem el azt a zsírt?Mert olvastam hogy bicikli,mef futás,De a Ki****ott
Avason nem fogok futkározni bakker...
2014. jún. 23. 09:08
8/62 anonim válasza:
Gyártsad csak a kifogásaidat, az életben nem lesz kockahasad :-) De nem is kell, hogy legyen.
9/62 A kérdező kommentje:
Cső van.......Na szóval beszéljünk normálisan.Ha hetente 1-szer szobabicikliznék[mert nagymamámnál van a szobabicikli
és nem udok odajárni mindig]Akkor az gondolom segitene nem?
2014. jún. 23. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!