Mennyi idő alatt lehet kockahasam? 13/f 163cm 48 kg
Figyelt kérdés
Ha szükséges[mert bérhézban lakunk] hetente 1-szer tudok 45 percet biciklizni,ugyhalottam az jó aerobik mozgásnak.Ja és tom hogy kell ennem sok fehérjét.Van 1 30 napos edzéstervem netről ami nem hazugság,1 nap 50 zsugor felülés és 10 hegymászás van.A 3.napnál tartok.Ja és lemondtam ebédkor nagyimnál és itthon vacsoránál tegnap a sültkrumpliról,mert nem lehet annyit enni halottam.2014. jún. 23. 05:54
51/62 anonim válasza:
Igazuk van a válaszolóknak. A legrosszabb az, hogy hazudozol, de nem értem minek. Mondhattad volna hogy még nem olvastad el a könyvet. Akinek van egy kis esze az tudja hogy 100 oldalt nem olvasol el fél óra alatt, de amilyen hülye vagy neked nem jutott el eddig az elméd...
52/62 A kérdező kommentje:
Anyád a takony
2014. jún. 23. 13:52
53/62 A kérdező kommentje:
Nem lehetne békénhagyni?
2014. jún. 23. 13:53
54/62 anonim válasza:
Úgy viselkedsz, mint egy tanulatlan cigány! Köztük élsz, és úgy akarsz viselkedni mint ők, vagy te is az vagy?!
55/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány,ez a diáknyelv drága barátom.Jó akkor én 1 hülye fa*zfejvagyok aki nem érti hogy olvassa el a könyvet ugye?
2014. jún. 23. 14:35
56/62 anonim válasza:
Igen, te vagy a farok, mert nem tudsz elolvasni egy könyvet. Ilyen nehéz? Ne facebookozz 2 napot, és ki lesz olvasva a könyv. Egy hétvége alatt megvan ha lassan olvasol.
57/62 anonim válasza:
Szerintem már elsírta magát :)
58/62 A kérdező kommentje:
Én nem facebookozok szinte soha.Persze most mindenki azt hiszi hogy persze persze ott ül egésznap a facebook előtt..
Higgyen mindenki azt amit akar.[De csak templomba].
2014. jún. 23. 15:05
59/62 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem olvastam végig ezt az orbitális baromságot. Kérdező, attól, hogy kockásra gyúrod a hasad, még nem leszel nyár végére 16 éves. Nem véletlenül azokat a srácokát nézik a lányok, ugyanis ebben a korban a 13 éves fiúkat még nagyon gyereknek tartják.
13 évesen egyébként sem önsanyargatással kellene foglalkoznod, hanem az egészséges fejlődéssel. Stimmt?
60/62 anonim válasza:
Mi a francnak emelted ki? :D Fáj az igazság? Sajnos nem fogsz olyan választ kapni ami neked tetszik. Mert az nem az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!