Így kockahasam lesz előbb-utóbb? Komoly kérdés.
Figyelt kérdés
Tudom a kockahas követelményét: alacsony testzsírszázalék. Már két hónapja azért dolgozom, hogy leadjam magamról a fölösleges zsírt és elég jól haladok. Március óta 8kg-ot fogytam és kb 8cm-t csökkent a hasam (csípőm) kerülete. Mérni szoktam 2 hetente, hogy lássam a változást. A problémám, hogy nem tudok tisztán táplálkozni, tehát elérhetetlen számomra a magas fehérje tartalmú táplálkozás, csak azt eszem ami itthon van, (mértékkel persze, kevesebbet) és emellett edzek és futni járok. Szóval ezzel a módszerrel eddig sikeres vagyok, de van aki szerint nem lesz így sem kockahasam mert ahhoz teljesen tiszta étkezés kell. Tisztában vagyok azzal is, hogy így izmot is vesztek. Magamhoz képest már így is nagyon kevés a súlyom (59kg jelenleg 173cmhez), ami most még nem vészes de én tovább szeretném csinálni amíg nem látszanak a kockák a hasamon. Picit tartok attól is, hogy mi lesz ha még 50kg-on se látszódnak majd, na meg azért elég durván hangzik, hogy 5kilós lennék.. Szerintetek sikerülhet? Írjatok véleményeket, tanácsokat. 21/F2014. máj. 30. 17:11
1/10 anonim válasza:
Szerintem pedig izmosodnod kellene és utána leszálkásítani, mert nem fogsz jól kinézni 50valahány kilósan. Én vagyok ilyen magas és jelenleg 83 kg de így is látszódik a kocka, ha nem is full szárazon.
2/10 A kérdező kommentje:
nem sok értelmét látom izmosítani jelenleg (megfelelő étkezés nélkül amúgy sem sok jönne fel, plusz szálkásításnál megint ugyanitt tartanék és elveszteném azt az izmot is ami feljött megfelelő étrend nélkül ugye.) kondiba sincs pénzem járni. valamiért elhatároztam, hogy kockás hasam lesz.
2014. máj. 30. 17:20
3/10 anonim válasza:
így max olyan kockáid lesznek mint a Bieber gyereknek... ha neked az bejön, akkor sok sikert!
4/10 anonim válasza:
igen, nagyon pici testsúllyal lenne meg így a kockahas. De ha neked ez a lényeg, akkor folytasd a diétát, te dolgod.
5/10 A kérdező kommentje:
:(
2014. máj. 30. 17:36
6/10 anonim válasza:
Itt egy aránylag nagyobb izommal rendelkező (kérem tessék helyén kezelni a dolgokat, a nagyot idézőjelekben értem :D) hasizom, viszonylag nagy testzsírral. Bár közbeszól a genetika is, hogy nagyon alhasra hízok, de itt is látszik, hogy elég sok zsírral is lehet "kockás has", ha izomméret is van, és kis testzsírral is lehet vézna kockahas.
8/10 anonim válasza:
ha nem "fejlett" az izmod, akkor hiába alacsony a testzsírod és hiába szálkásítasz. Igen, tudom, h mindenkinek kockás a hasa, de hidd el több embert is boncoltam már, és az a "kockás has" nem olyan fejlett, h látható lenne alacsony testzsír mellett bőrön keresztül, valójában elég lapos , ezért jól meg kell edzeni.
9/10 anonim válasza:
A sovány fiúk kockás hasa olyan, mint a kövér nők nagy melle. :D Ezzel el is mondtam a véleményem. De persze a te dolgod. Szerintem edzeni is kellene, ha nincs pénzed konditeremre, otthon is lehet. Nem is kell hozzá semmit venni jó esetben. Christopher Sommer - Building the gymnastic body című könyvében jó progressziókat találsz, egyszerűtől a nehézig.
10/10 anonim válasza:
Mikor lettem 79%-os?! Azt hiszem nem megyek többet a szerelem, szex kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!