Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet ilyen fenekem? Video

Hogy lehet ilyen fenekem? Video

Figyelt kérdés

[link]

Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett

2021. okt. 18. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem te is évekig folytatod. Látom nagyon piszkálja a csőröd, ha nem a tiéd az utolsó szó. Már te is csak személyeskedsz, mert nem tudsz mit írni, de valamit muszáj 🤣
2021. okt. 22. 12:36
 72/75 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a kérdést már megbeszéltük és az anyázás és a többi undorító stílusod mindenkinél kiverné a biztosítékot, így természetes, hogy elég undorító embernek gondollak és nem hagyom, hogy ezek után nyugodtan távozz. Elég jó ember lehetsz, hogy tiszta a lelkiismereted, tovább folytatod és még te kéred ki magadnak. xD Lehet nekem is anyáznom kéne, hogy te is érezd kicsit a szeretetet és akkor hátha eltűnnél végre. Mert nincs benned szégyenérzet.
2021. okt. 22. 12:46
 73/75 anonim ***** válasza:
82%
Ja hogy te azt hiszed, ezzel most engem idegesítesz? El kell keserítselek, nem így van.
2021. okt. 22. 13:54
 74/75 anonim ***** válasza:
82%

"és nem hagyom, hogy ezek után nyugodtan távozz"

Ezen nagyon jót nevettem, köszi!:)

2021. okt. 22. 14:08
 75/75 anonim ***** válasza:
0%

Elég szép, hogy ezek után nincs bennetek semmi rossz érzés. :D

Le sem írom, hogy ezek milyen embertípusra jellemzőek. Gondolom az alattad lévő a "kedves" nő, akinek ugyanolyan nagy fenék kell, mint neked. Az ő kommemtje sem ér sokat. :D

2021. okt. 22. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!