Hogy lehet ilyen fenekem? Video
Figyelt kérdés
Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett
2021. okt. 18. 15:16
3/75 A kérdező kommentje:
Ki gondolta volna? Abból is több fajta van
2021. okt. 18. 16:08
4/75 anonim válasza:
Terembe, "nagy" súllyal, izomtérfogat nőjön.
Sok sok alsótest edzés.
5/75 A kérdező kommentje:
A személyi edző fog összeállítani gondolom étrendet is meg edzést tervet is?
2021. okt. 18. 16:18
6/75 A kérdező kommentje:
Valaki meg pont azt mondta, hogy attól összemegy ha izmos lesz, már nem tudom kinek higgyek nem szeretném hogy kisebb legyen
2021. okt. 18. 16:19
7/75 anonim válasza:
Figyelj ha van pénzed edzőre akkor menj hozzá majd segít, de ne ilyen kamuedzőkhöz...
8/75 anonim válasza:
A második linken a csaj nagyon vékony.
Nem fog összemenni a segged ha edzel. Az étrenden múlik a növekedés. Nyilván ha a kalóriamérleged mínuszban van akkor fogyni fog. Kalória plusz kell és súlyzós edzés lábra.
9/75 A kérdező kommentje:
Hat elsőre mindenképp oda kellene mennem mert fogalmam sincs az egész edzésről, teremben se voltam még.
2021. okt. 18. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!