Hogy lehet ilyen fenekem? Video
Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett
Én nem töröltethetem.
Szerinted egy ember elég lenne ehhez?
Még csodálkozol, hogy törölték? :"D
Kit érdekelnek a szavazatok? Ez az oldal hadd ne írjam le hogy, kiknek a gyülekezete. A fajtádé! :D
Nézd meg a kérdéseket és a válaszokat. :D
Ha valaki nem azt írja, amit a többi, akkor azonnal lepontozzák. A sok gyúrós szerint csak a súlyok léteznek. Szerintük más nem hatásos, csak ez. Had ne soroljam a saját testsúly edzéseket.. Gondolom az boszorkányság nektek. :D
Rajtam és a másik lányon kívül, idejöttek a gyúrós férfiak, egy fenék kérdéshez okoskodni. :D
Ezt még folytassam?
Ki írta, hogy olyan az alkatom? Isten ments!
Nekem ez nem tetszik. Túl vastag a combja.
Mi köze ennek ehhez?
Gondolom neked tökéletes a tested.
Olyan butaságokat írsz, hogy nem csak én, de a moderátorok sem bírnak veled. :D
De folytatod, te nagyon okos.
Sosem fogod abbahagyni, mert te vagy a legokosabb, legjobb testű. Nem tudtad volna üzenetben játszani az eszed, itt kellett zavarnod a légkört.
Szerintem mindent megbeszéltünk.
További jó sportot mindenkinek!
Attól még, hogy nem olyan a testem. Lehet szép, tónusos.
Vagy szerinted csak ez szép?
Értek hozzá, ne aggódj. Régóta edzek én is. Azt is értettem, amit írtál, hogy kellenek súlyzók ehhez a nagy fenékhez.
Erre írtam többször, hogy súlyzók nélkül is lehet szép, kerek, csak nem ilyen nagy.
Ha elkezd alakulni, akkor úgy is látja, hogy a súlyzók nélküli forma elég e. Ha nem akkor folytatja tovább.
Ezt írtam többször. Ezt te nem értetted vagy fogadtad el és kezdtél bele kötekedni és ebbe az undorító stílusodba.
Vitázni is tudni kell. De neked már kijárt a bunkó válasz.
"Ha elkezd alakulni, akkor úgy is látja, hogy a súlyzók nélküli forma elég e. Ha nem akkor folytatja tovább.
Ezt írtam többször."
Ezt pontosan hol írtad?
Ez nem kis tesi, hanem rengeteg gyakorlat. Minden fitneszes és Youtube videó ezeket javasolja.
Tudom, hogy jobb eredményt lehet súlyzókkal.
Írtam, is hogy a miénk nem olyan nagy és sok gyakorlatot végzünk, hónapok óta. De nekünk nem cél, ez a nagyon nagy.
Ezért gondoltam, hogy a kérdező is látja magán, hogy mikor elég.
Szerintem a videón a lányé túl nagy és rib..cos. Ezért gondoltam, hogy neki se tetszene a valóságban. Minden férfi azt nézné.
De a nők mindent túlgondolnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!