Hogy lehet ilyen fenekem? Video
Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett
Semmi okosat nem írtok. Miért gyerekes?
Minden amit leírt, az igaz. Anyázás után, ilyen válaszok jönnek. :D
Gondolom ugyanaz az egy idegbeteg ember írt 50 választ a kommentelőknek.
Ahogy írták még jövőre is itt lesz. Az új barátjával, a "kedves" nővel.
Miért nem együtt beszélgettek? Illetek és olyan jól megértitek egymást ti gyúrós, nagyszájúak.
Nektek és nekünk is jobb lenne, ha egymás idejét húznátok inkább.
62#
És a többi "nem gyúrós"!
Felhívnám a kedves figyelmeteket arra az aprócska tényre,hogy ennek a kategóriának "testépítes"a neve.
Ettől kezdve meglehetősen érdekesnek tűnik számomra,hogy ezen a felületen próbaljátok kifejteni a véleményeteket.
Ha ennyire zavar titeket ez a fajta sport,fel nem foghatom,hogy mi ez a tipródás!
El lehet menni a bringások,vagy mittomén milyen sportrészlegre és ott b.szogatni azokat,akik azt csinálják,vagy mást csinálnak.
Nem kötelező súlyokat emelned,de gondolom akkor nem egy súlyemelőteremben mész be pinpongozni,igaz?
Ilyen parhuzamban kérdésedet se itt tedd fel,ha a súlytárcsákkal hadilábon állsz!
Köszi
Utolsó, te miről beszélsz?
Te is teljesen másról beszélsz és véded a bunkó anyázóst. Neked minek kellett ide írnod?
Erre válaszolj.
Valaki válaszolt itt, ami nem tetszett az idegbetegnek és a többi gyúrósnak, majd azóta is folyamatosan kötekedtek. Úgy írjuk, ahogy akarjuk, hiszen mások is használják ezt a szót. És mi se kaptunk egy tisztelettel megfogalmazott választ sem.
Szép, hogy az anyázás után, van bőr a pof..tokon, hogy a gyúrós szó zavarjon.
De az anyázóst nem tudtátok leállítani, csak felpontozni.
Másokat meg megalázni és 0-ra értékelni.
Azért álljon már meg a nászmenet!
Mindennek van egy határa és ti már rég túlléptétek!
Ideje lenne, hogy észrevegyétek végre!
Miért beszélnék vele külön is. Itt is írt eleget, mindenkinek. :D
Nem nekem kell nagy fenék. Hanem neki és a többi itteni nagy sportembernek.
Mert nekik az a sportos és a fontos. xD
A kérdést már sokszor megbeszéltük. Itt senkinek sem azzal volt baja, hanem veled. Eddig nem vetted észre?
Vagy csak játszod a hülyét? :D
Velem nincs semmi gond. Nem én anyáztam itt és vitatkoztam több emberrel. A kommentek 80%-át te írtad. A nagy fenékre edzők még hasznosnak is találták. :D
Azt is írták, hogy ezt még évekig fogod folytatni. Szerintem igazuk volt.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg úgy lesz e. Szóval, ha ennyire ráérsz, akkor írj csak, én meghallgatlak ingyen. Olcsóbb, mint egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!