Hogy lehet ilyen fenekem? Video
Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett
Egészséges étkezés. De lányoknak szerintem felesleges az edzőterem és a gépek. Youtubon rengeteg videó van. Vannak külön testrészekre is.
Én videókból vagy 8 gyakorlatot is tudok popsira. 0.5-1kg súlyzót és lábsúlyt otthon is használhatod.
Sok guggolás, kitörés, lábemelgetés minden irányban és pózban.
Keress Youtubon videókat.
"mert fogalmam sincs az egész edzésről, teremben se voltam még."
Nah megint egy,aki felkelt reggel és kivalasztotta milyen se..et akar magának.
Hát akkor felvilagosítalak,habár sztem ezt megtettük már kismillószor,csak vissza kéne olvasni azt a "popsira akarok edzeni" 50 millió kérdést,de szánok ra fél percet.
A kerek segg titka a brutális kemeny edzések.Olyanok hogy szakad rólad a víz.A bugyid nedves lesz(a verejtétől),és levegőt kapkodod a 8 ismétlés után.Majd a vegén örülsz,ha ki tudsz menni a teremből.És ezt csinálod hónapokon éveken át(minden izomra,nem csak a valagadra),a genetikádtól függetlenül.
Ez a testépítés edzés.
A táplálkozás egy másik specifikus resze,ahol kinek,hogy,de szintén megszorítasokra lehet számítani,es minden el lehet vele szépen b@szni.
Sok sikert hozzá!
#13 xdd
1,5 kilós súlyzóktól nem nő a farizom:)
Ha a bokán van, akkor nő. Sőt, vannak akik súlyzók nélkül edzenek rá. Guggolásokkal és más gyakorlatokkal. Nekik is elég szép lett.
Szóval nem kell mindenhez súlyzó, főleg egy nőnek.
Minden testrészre van elég gyakorlat anélkül is.
Ja gondolom "nő" vagy. Van tapasztalatod és barátnőid, akik edzenek. Gondolom "nők" pontoztak le..
Mert a férfiak annyira tudják, hogy mi a hatásos fenékre. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!