Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet ilyen fenekem? Video

Hogy lehet ilyen fenekem? Video

Figyelt kérdés

[link]

Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett

2021. okt. 18. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
71%
Hát ja
2021. okt. 18. 19:09
 12/75 anonim ***** válasza:
100%
Menj terembe es fogadj edzot. Tartsd az etrendet es edz kemenyen.. de ez nem par honapos melo meg utanna fennt is kell tartani.
2021. okt. 18. 21:42
 13/75 anonim ***** válasza:
10%

Egészséges étkezés. De lányoknak szerintem felesleges az edzőterem és a gépek. Youtubon rengeteg videó van. Vannak külön testrészekre is.

Én videókból vagy 8 gyakorlatot is tudok popsira. 0.5-1kg súlyzót és lábsúlyt otthon is használhatod.

Sok guggolás, kitörés, lábemelgetés minden irányban és pózban.

Keress Youtubon videókat.

2021. okt. 19. 05:21
 14/75 anonim ***** válasza:
73%
És amúgy... minek?
2021. okt. 19. 08:24
 15/75 anonim ***** válasza:
79%

"mert fogalmam sincs az egész edzésről, teremben se voltam még."

Nah megint egy,aki felkelt reggel és kivalasztotta milyen se..et akar magának.

Hát akkor felvilagosítalak,habár sztem ezt megtettük már kismillószor,csak vissza kéne olvasni azt a "popsira akarok edzeni" 50 millió kérdést,de szánok ra fél percet.

A kerek segg titka a brutális kemeny edzések.Olyanok hogy szakad rólad a víz.A bugyid nedves lesz(a verejtétől),és levegőt kapkodod a 8 ismétlés után.Majd a vegén örülsz,ha ki tudsz menni a teremből.És ezt csinálod hónapokon éveken át(minden izomra,nem csak a valagadra),a genetikádtól függetlenül.

Ez a testépítés edzés.

A táplálkozás egy másik specifikus resze,ahol kinek,hogy,de szintén megszorítasokra lehet számítani,es minden el lehet vele szépen b@szni.

Sok sikert hozzá!

2021. okt. 19. 11:01
 16/75 anonim ***** válasza:
83%

#13 xdd

1,5 kilós súlyzóktól nem nő a farizom:)

2021. okt. 19. 21:11
 17/75 anonim ***** válasza:
25%

Ha a bokán van, akkor nő. Sőt, vannak akik súlyzók nélkül edzenek rá. Guggolásokkal és más gyakorlatokkal. Nekik is elég szép lett.

Szóval nem kell mindenhez súlyzó, főleg egy nőnek.

Minden testrészre van elég gyakorlat anélkül is.

2021. okt. 19. 21:59
 18/75 anonim ***** válasza:
65%
Jó a lábsúly. Nem ugyanolyan mint a tologep vagy csigas gep, de jo, csak meg kell csinalni par szazat(1-2-3 szazat) :)
2021. okt. 20. 15:31
 19/75 anonim ***** válasza:
14%

Ja gondolom "nő" vagy. Van tapasztalatod és barátnőid, akik edzenek. Gondolom "nők" pontoztak le..

Mert a férfiak annyira tudják, hogy mi a hatásos fenékre. -.-"

2021. okt. 20. 22:15
 20/75 anonim ***** válasza:
83%
Az izomépítés menete nemtől független. Nyilván el lehet kezdeni 1 kilós súlyokkal az alapozást, de ha nem váltasz nehézsúlyos edzésre, olyan kerek kemény segged mint a csajnak a videóban biztos nem lesz.
2021. okt. 20. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!