Hogy lehet ilyen fenekem? Video
Olyan vagyok testalkatra, mint ez a lány mielőtt elkezdett edzeni, csak nekem nem ilyen lapos a fenekem, de olyant szeretnék mint neki lett az edzés mellett
Az edzőtermi emberek azt hiszik, hogy az a legjobb, leghatásosabb és legnehezebb sport. A tökéletes sport. Ezért nem lehet veletek beszélgetni, mert beképzeltek vagytok és okosabbnak képzelitek magatokat. A válaszod és a lepontozások is ezt bizonyítják.
Sok ember nem szereti a súlyzókat. Egyik ízületnek, térdnek és könyöknek sem jó.
Unalmasnak is elég unalmas.
Az is fontos, hogy élvezd, mert akkor fogod sokáig csinálni.
Rengeteg sport van, ami nagyon hatásos, nem árt a térdnek, ízületeknek, bokának és sokkal élvezetesebb is.
De gondolom ezt sem fogjátok elfogadni.
Mi ez az undorító hangnem és stílus? A többi izomagy meg felpontozza, hogy milyen ügyes és szépen beszél egy nővel. Hát gratulálok, szépen bemutatkoztatok!
Ahogy az utolsó írta. Az emberek többsége rossz véleménnyel van rólatok. Rengeteg szót írhatnék mivel jellemeznek titeket, amit gondolom ti is sokszor hallottatok és olvastatok.
Itt is bebizonyította az egyik kedves férfi válaszoló, aki szerint a férfiaknak kell fenékre edzeni. :D
Hadd ne írjam le részletesen, hogy a nem edzőtermi nők mit gondolnak erről.
Egyetlen sport, ahol fontos a kerek, izmos fenék a férfiaknak. xD
Itt szeditek a legtöbb kiegészítőt, vitamint, fehérjeport, rosszabbat is. Mindent, ami létezik. :D De mire fel? Hogy szép testetek legyen? Az minden küzdősportnál alap és jön a többi tehetségük. De nektek csak az izmos testetek van.
Nagyon jónak gondoljátok magatokat, de amikor kiáltok egy másik sportoló ellen, bármiben is, mindig veszítetek.
Nagy a szátok, hogy erősebbek vagytok, de már láttam olyat, hogy kezdő bokszoló is simán legyőzte a nagy izompacsirta gyúróst. Minden küzdősportos írja nekem, hogy hozzájuk képest semmi amit tudtok, de nektek a legnagyobb a szátok.
Írhatnék még rengeteg dolgot, de mint tudjuk, az igazság fáj. :D
#53 Megtennéd, hogy nem általánosítasz, és minősítesz ismeretlenül?:)
Évek óta járok edzőterembe és soha nem néztem le senkit, nem voltam bunkó, sőt még segítek is annak akin látom, hogy új a teremben vagy épp segítségre szorul. Fura, mi?:)
Miért ne általánosítana? Olvastad a kedves férfitársadat és még fel is pontoztátok. Persze! Támogatni kell az ilyen idegbetegeket. :D
Itt is elég rossz véleménye lett rólatok mindenkinek. Ne aggódjatok, üzenetben szépen meg is beszéltük a többi nővel és az igazi sportolókkal.
Már csak azért vagyunk itt, hogy vegyétek észre magatokat és többet ne forduljon elő ilyen. Mondjuk a neten mindenkinek nagy a szája. A valóságban meg meg sem mernétek szólalni. :D
"Már csak azért vagyunk itt, hogy vegyétek észre magatokat és többet ne forduljon elő ilyen."
Kinek képzeled te magad?xdddd Szállj már le a magas lóról egyem a szíved.
Mi vagyunk a normális emberek. Ti meg? Amit itt bemutattatok.
Az elég bizonyíték. Talán ezért beszélnek már itt is ki titeket.
A nőnek meg gratulálok, hogy így összetart az ilyen alakokkal. :D
56-os vagyok
Tudod mi a vicces? Ti "normális emberek" bunkó alakoknak nevezitek azokat akik terembe járnak, közben a valóság az, hogy pont ti vagytok azok akik lenézik a "gyúrósokat" és azt gondoljátok magatokról hogy jobbak vagytok náluk, miközben ők csak azt csinálják amit szeretnek, és nem is törődnek veletek. És nem, nem kell általánosítani és sztereotípiákban élni, tudom furcsán hangzik de létező jelenség az hogy kedves, segítőkész emberek vannak a teremben és nem szólnak be a kezdőknek:) Te pedig nézz magadba nagyon sürgősen, te sem vagy jobb, több bárkinél is ;)
Amit rólatok írnak az igaz. Nem csak a valóságban, de itt is. Az egyik férfi válaszoló, anyázós kommentet is írt, csak azt már törölték. A többi is ugyanolyan bunkó volt. Azért mert valaki más véleményen volt, leírta és megvédte a véleményét.
Te meg emelett állsz ki.
Gondolkozol egyáltalán ilyenkor?
Vesszük észre, hogy milyen kedvesek, segítőkészek és normálisak vagytok. :D
Ne haragudj, de az ittenni kommentelőknél nem nehéz jobbnak lenni. Idejöttél te is okoskodni, tovább vinni a vitát és megmutatni a "kedvességedet".
Nem veszed észre, hogy csak egymást véditek?
A többi kommentelő nem ért egyet veletek. Van aki nem mer írni, mert rendesen megijesztettétek. De üzenetben mindenki elmondta a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!