Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi hány guggolas javithatna...

Napi hány guggolas javithatna a fenekem állapotán, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Elméleti a kérdés. pl ha 2 héten át naponta megcsinálok 100 guggolást, annak lenne e bármi látszata.
2021. aug. 13. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy látható lenne.

Nekem hónapok után látszott a futás,amikor már nem csak képzelődtem.

2021. aug. 13. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért mi a baj a se ggeddel
2021. aug. 13. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Két hét alatt annak se lenne látszata, ha te a világ legjobb diétájával, a világ legjobb edzés-programozásával és a világ legjobb minőségű szteroid készítményével nyomatnád.

14x100 guggolásnak annyi látszata lenne, mint ha a Dunába beleöntenél egy pohár vízet.

2021. aug. 13. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem vhogy, köszi a válaszokat.
2021. aug. 13. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Először is azt kell mérlegelni, hogy a derék csípő arányodat kell javítani a jobb arányhoz és így a szebb megjelenéshez.

Vagy konkrétan csak az alsótestet kell megizmosítani, mert a testzsírszázalék meg amúgy jó.

Utóbbi a könnyebb eset és ha konditeremben guggolsz megfelelő terhelés mellett, akkor 6 hónap után már jelentős lehet a változás.

Ha van úszógumi, vastag a derék és még diétázni is kell mellé, hogy lemenjen, akkor hosszabb idő.

2021. aug. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!