Nagyon, nagyon tôredezett a hajam. Mivel javíthatnák az állapotán?
Szia.:)
Olvastam a bejegyzéseket, nem hülyeség, bár nekem tépett hajam volt, és megbántam, tényleg töredezettnek tűnt tőle az egész. Összefoglalom neked a lényeget a tapasztalataim alapján:
1. Ne használj: Hajszárítót, hajvasalót pedig max heti 1x és használj hővédőspray-t( nekem az avonos jött be)
2. Használj ricinus olajat, pakolásképp, de rajta is hagyhatod. Patikában lehet kapni, 2-300 ft-ból egy évre elegendőt kapsz.:) Ha a pakolásra kíváncsi vagy, a Hogyan legyek jó nő? videói közt találsz ilyet.:)
3. Használj pakolást! Nekem beváltak a Gliss Kur hajpakolások, de a legjobb a fekete! Csodákat művel!Emellett ajánlom a Gliss Kur selyemszérumát! Én 1 hete vettem, de az eredmény már szembetűnő!
4. Ha hajat festetsz, mindenképpen csak olyan festékkel tedd, amely sok olajat tartalmaz, vagy a color mask, ami egy pakolással ér fel, csak közben más színű leszel.:)
Sok sikert! Nekem beváltak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!