Az európai küzdősportok (boksz, birkózás, savate, sambo) tényleg sokkal többet érnek az ázsiaiaknál (karate, kungfu, aikido ju jitsu stb. )?
"Egyébként nekem miért kellene elhinnem bármit is abból amit írtatok?!
Most ott vannak a bizonyítékok a neten, nálatok meg most nincs semmi csak az amit ide firkáltatok, amihez sem a neveteket, sem az arcotokat nem vállaltátok.
Ők vállalták."
Miért mit bizonyítanak ezek a bemutató videók? Semmit, vagyis de pont azt amit mi állítunk, hogy tiszta kamu az egész.
Ők vállalták az arcukat. Nem kellett volna ezzel a parasztvakítással.
#80: Tudod kivel beszéljél így! Lol és ez neked sparring? Lekfelejebb valami semi kontat.
Ez a sparring:
https://www.youtube.com/watch?v=JR8A935aCMw
81# Pl azt amit írkált a 80#, hogy mire fel van a 9 danja Kelemennek... Többek között.
Egyébként most már akkok légyetek szivesek menjetek el és vegyetek fel telefonnal egy sparringet velük szemben. Így név és arc nélkül könnyű leszólni valakinek a munkáját!
Az a semi kontakt is többet ért mint Pista bá jitsukája, több realitás volt benne, mint a Kelemen-féle késhárításban. Na most belinkeltél egy botharc sparringot.
https://www.youtube.com/watch?v=xQY8_a4sb3g
Tessék ugyan ez késben.
"hogy mire fel van a 9 danja Kelemennek... Többek között.
Egyébként most már akkok légyetek szivesek menjetek el és vegyetek fel telefonnal egy sparringet velük szemben. Így név és arc nélkül könnyű leszólni valakinek a munkáját!"
Én egy évig hozzájártam edzeni, mikor otthagytam őket meg is mondtam neki, hogy varázslás. Nem tetszett neki/nekik. És akkor mi van? Nem maradok olyan helyen ahol mágiát oktatnak.
83# Csak hallkan hegyzem meg a ju-jitsu nem a fegyverekre fókuszál mint a káli...
Amúgy tessék, sparring Kelemnéktől (ebből is látszik, hogy szoktak sparringelni):
https://www.youtube.com/watch?v=jRmxXCyUtVA
Jó én itt be is fejzetem a veletek való vitatkozást! Küldtem elég bizonyítékot! Először az a baj, hogy nem sparringelnek, utánna meg az, hogy csinálják.
Hát ez meg mi már?!
Ez egy mma edzés, ahol tanítják is valamire azt a ju-jutsus tagot. Attól, hogy MMA edzésen sparringol, attól még ju-jutsun nem. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Na meg aztán ezek a sparringok mik voltak, semi kontakt, normális földrevitelt sem láttam a jujutsustól. Egy aikidós vagy selyemkakas kung-fus is sparringolna mma edzésen, ha lemenne mma-ra. Miért? Mert ott muszáj sparringolni!
De ez a kelemen-es tag legalább megtanul majd bunyózni mma-n, mert ju-jutsun nem tanult meg.
SEMMI bizonyítékot nem mutattál, belinkeltél kamu bemutatós videókat, ahol varázsoltak egy sort. Aztán ennyi.
Én egy tanácsot fogadtam meg a Kelemen Istvántól anno:
" Figyelj ha nem tetszik ez neked, akkor nem muszáj itt edzened, máshol biztos jobban tanítanak. "
Ezt a tanácsát megfogadtam a Pista grandmasternek. Ráadásul mennyire igaza lett a Kelemen úrnak, elmentem máshová edzeni és ott TÉNYLEG JOBBAN tanítottak. Sőt mondhatjuk úgy is, ott legalább tanítottak, tanítanak mai napig is.
Ezennel én is befejezem itt a vitát, nem fogok itt vitatkozni pár agymosott gyökérrel. A Kelemen-ryusok agya ugyanúgy át van mosva mint a Máday wing tsunosoknak.
Na, találtam valamit! Az egyik levelezésem, az egyik mesterrel.
Az adatokat leelenőrizhetiek. Tényleg vele leveleztem.
Szóval van sparring!
Persze most biztos az fog jönni, hogy ez sem jó, mert photoshop... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!