Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az európai küzdősportok...

Az európai küzdősportok (boksz, birkózás, savate, sambo) tényleg sokkal többet érnek az ázsiaiaknál (karate, kungfu, aikido ju jitsu stb. )?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 00:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/233 anonim ***** válasza:
85%

"Egyébként nekem miért kellene elhinnem bármit is abból amit írtatok?!

Most ott vannak a bizonyítékok a neten, nálatok meg most nincs semmi csak az amit ide firkáltatok, amihez sem a neveteket, sem az arcotokat nem vállaltátok.

Ők vállalták."

Miért mit bizonyítanak ezek a bemutató videók? Semmit, vagyis de pont azt amit mi állítunk, hogy tiszta kamu az egész.

Ők vállalták az arcukat. Nem kellett volna ezzel a parasztvakítással.

2014. dec. 11. 21:59
 82/233 anonim ***** válasza:
45%

#80: Tudod kivel beszéljél így! Lol és ez neked sparring? Lekfelejebb valami semi kontat.

Ez a sparring:

https://www.youtube.com/watch?v=JR8A935aCMw

81# Pl azt amit írkált a 80#, hogy mire fel van a 9 danja Kelemennek... Többek között.

Egyébként most már akkok légyetek szivesek menjetek el és vegyetek fel telefonnal egy sparringet velük szemben. Így név és arc nélkül könnyű leszólni valakinek a munkáját!

2014. dec. 11. 22:11
 83/233 anonim ***** válasza:
79%

Az a semi kontakt is többet ért mint Pista bá jitsukája, több realitás volt benne, mint a Kelemen-féle késhárításban. Na most belinkeltél egy botharc sparringot.

https://www.youtube.com/watch?v=xQY8_a4sb3g

Tessék ugyan ez késben.

2014. dec. 11. 22:17
 84/233 anonim ***** válasza:
74%

"hogy mire fel van a 9 danja Kelemennek... Többek között.

Egyébként most már akkok légyetek szivesek menjetek el és vegyetek fel telefonnal egy sparringet velük szemben. Így név és arc nélkül könnyű leszólni valakinek a munkáját!"

Én egy évig hozzájártam edzeni, mikor otthagytam őket meg is mondtam neki, hogy varázslás. Nem tetszett neki/nekik. És akkor mi van? Nem maradok olyan helyen ahol mágiát oktatnak.

2014. dec. 11. 22:21
 85/233 anonim ***** válasza:
91%

83# Csak hallkan hegyzem meg a ju-jitsu nem a fegyverekre fókuszál mint a káli...

Amúgy tessék, sparring Kelemnéktől (ebből is látszik, hogy szoktak sparringelni):

https://www.youtube.com/watch?v=jRmxXCyUtVA

https://www.youtube.com/watch?v=kx8Oic_ko6U

https://www.youtube.com/watch?v=cyHGiHadVzg

2014. dec. 11. 22:28
 86/233 anonim ***** válasza:
75%

Jó én itt be is fejzetem a veletek való vitatkozást! Küldtem elég bizonyítékot! Először az a baj, hogy nem sparringelnek, utánna meg az, hogy csinálják.

Hát ez meg mi már?!

2014. dec. 11. 22:32
 87/233 anonim ***** válasza:
93%
Pusztán logikai alapon belehet látni, ha nem lenne gyakorlatuk a sparringbe nem mennének el MMA-ra. Lásd a vidókban!!!
2014. dec. 11. 22:34
 88/233 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy mma edzés, ahol tanítják is valamire azt a ju-jutsus tagot. Attól, hogy MMA edzésen sparringol, attól még ju-jutsun nem. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Na meg aztán ezek a sparringok mik voltak, semi kontakt, normális földrevitelt sem láttam a jujutsustól. Egy aikidós vagy selyemkakas kung-fus is sparringolna mma edzésen, ha lemenne mma-ra. Miért? Mert ott muszáj sparringolni!

De ez a kelemen-es tag legalább megtanul majd bunyózni mma-n, mert ju-jutsun nem tanult meg.

SEMMI bizonyítékot nem mutattál, belinkeltél kamu bemutatós videókat, ahol varázsoltak egy sort. Aztán ennyi.

Én egy tanácsot fogadtam meg a Kelemen Istvántól anno:

" Figyelj ha nem tetszik ez neked, akkor nem muszáj itt edzened, máshol biztos jobban tanítanak. "

Ezt a tanácsát megfogadtam a Pista grandmasternek. Ráadásul mennyire igaza lett a Kelemen úrnak, elmentem máshová edzeni és ott TÉNYLEG JOBBAN tanítottak. Sőt mondhatjuk úgy is, ott legalább tanítottak, tanítanak mai napig is.

Ezennel én is befejezem itt a vitát, nem fogok itt vitatkozni pár agymosott gyökérrel. A Kelemen-ryusok agya ugyanúgy át van mosva mint a Máday wing tsunosoknak.

2014. dec. 11. 22:50
 89/233 anonim ***** válasza:
90%

Na, találtam valamit! Az egyik levelezésem, az egyik mesterrel.

[link]

Az adatokat leelenőrizhetiek. Tényleg vele leveleztem.

Szóval van sparring!

Persze most biztos az fog jönni, hogy ez sem jó, mert photoshop... :D

2014. dec. 11. 23:02
 90/233 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van nagyban a kép!

2014. dec. 11. 23:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!