Az európai küzdősportok (boksz, birkózás, savate, sambo) tényleg sokkal többet érnek az ázsiaiaknál (karate, kungfu, aikido ju jitsu stb. )?
Attól, hogy TE kitetted a f@*zbúkodat, attól még a Kelemen jujitsu nem lett hatékony stílus. Pont Te vagy az aki ezzel lejáratja a Kelemenéket, ezt nem kellene reklámozni.
És azért mert belinkeltél egy átszerkesztett e-mail beszélgetést, senki sem fog hinni neked. Ha magánál a Kelemennél nincs sparring akkor a Tóth Csabánál sem lesz. Az, hogy a kérdésedre válaszolva azt írja, az csak egy dolog, azért írja azt hogy van sparring, mert Te azt várod el tőle. Ilyenkor minden edző ezt írja. Aztán edzésen pedig nem lesz, ez így szokott lenni, nem csak a Kelemennél, hanem más stílusoknál is. 2 danos a csóka, nem túl bizalom gerjesztő, én 2 danost vertem el MMA edzésen. Elvileg a Mádayéknál is van wt-n sparring, aztán a valóságban pedig nincs.
"2 danos a csóka, nem túl bizalom gerjesztő, én 2 danost vertem el MMA edzésen."
És ki volt az a 2 danos akit te megvertél? Mi volt a neve? De óvatosan irkáljál neveket, mert ha nem igaza amit állítasz azért fel is jelenthetnek rágalmazásért!
Pusztán a kedvetekért... Ha nincs sparring, akkor tulajdonképen, mégis... mi a f@**szomat keresnek bokszkesztyűben és fogvédőben egymással szemben?
"Persze, hogy van sparring jiu jitsu edzésen. Ettől függetlenül a mozgáskultúrájuk inkább a karatéhoz hasonlít, sok éven keresztül néztem, mellettünk edzettek (a Kelemen ryusok). Ez egy karate némi aikidóval elegyítve."
Egy fenéket van. Mondom én magától a Kelementől tanultam, SOHA SEM volt állóharcra sparring, csak földharcra. Abban viszont igazad van, hogy karate valami aikidóval keverve. De a földreviteleket sem úgy nyomattuk mint a judósok randoriban, hogy feláll egymással szemben a két fél, és akkor ki tudja földhöz csapni a másikat. Nem nem, pont olyan volt mint az aikidóban páros-gyakorlatokon dobáltuk egymást.
#98 végre egy normális válasz! Köszönöm! Igazából az akido is ju-jitsu...
#99 Itt mutatkozik meg, hogy semmi közöd az MMA-hoz. De hogy sparringeltél te senkivel. Az írás stílusod minősít. Hol van a név amit kértem?! Erre tanított meg az MMA?! Hogy ha nincs igazad, akkor kezdj el mellé beszélni és ócsárolni másokat? Ha tényleg olyan nagy harcos lennél nem irkálnál ilyeneket, mert nem lenne rá szükséged. Most történetesen nem én vagyok a szerencsétlen, hanem Te!
Mit csinál egy normális ember amikor olyannal találkozik ami ellent mond az eddigi világképének?!
Értelmezi a dolgot, és megváltoztatja.
Az "MMA" kemény fiú mit csinált most?! Na mit csinál?!
Neki álltok hisztizni mint valami 15 éves tini p*na!
Nem én jártom le magamat, hogy kamuzom, hanem TE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!