Testépítők válaszolnának a kérdésre?
No,s egy jó ideje szálkásítok már 26-27kg-ot fogytam és még 5-6kg-ot szeretnék.
Szálkásítás alatt mekkora az optimális ch bevitel? (1g/tskg nem szabad sokáig tartani, ha jól tudom) Am milyen, hogy 3napi 1,3g/tskg 1nap 1g/tskg és ismét 3g/tskg és így tovább. Ez így jó? vagy maradjon 1g/tskg?
na az adatokat meg se néztem! én 173centihez vagyok 85! :)
dilis ez a csávó! a 13 éves meg vagy a csávója vagy a húga!
mark86
Gugolás tényleg nem megy annyira, mert 85kilómmal csak 115kg-al megy a 3*8 és végére a 6.
Mindegy, hiszen a K3-at heti egyszer csinálom, lehet azért nem megy.
"hogy a világon az a legveszélyesebb dolog, ha egy hülye okosnak hiszi magát"
Igen. Mint például te, aki nem tud semmit, de ossza itt az eszet. Gondolkozz el rajta!
én meg behízva is eléd mernék állni...
mark86
"Gondolkozzál már, én 2 méter magas vagyok, 110 kilóval 10% körüli a testzsírom."
Mikor 5-7%-os testzsírral mennek versenyezni a testépítők. Látszik, nem értesz ehhez a sporthoz, nem a kilók számítanak. Állóképesség, technika, akarat a lényeg, nem a kilók birka! Nem egy olyan meccsen voltam, hogy 15-20kg vagy a feletti különbséggel is voltak meglepetések. (80kilós gyerek 115kilóst kiikszelt.)
Ott van pl. Bob Sapp is.
Menj el egy edzésre, úgy szétütnének, hogy besz@rnál! (főleg Budapesten vagy Nyíregyházán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!