59 éves túlsúlyos nő vagyok. Most megint hiztam. Van valami olyan eszköz amit itthon tudnék sportolásra használni? Vagy nekem már annyi?
Engem itt ezért megköveznek, de mivel nem vagy testépítő, nem szükségszerű ennyi fehérjét bevinned.
1gramm*testtömeg egy átlag embernek bőven elég... ha csökkentesz a fehérjén, nyugodtan növelj ugyanannyit a szénhidráton és több energiád lesz...
Most nem jövök ilyenekkel, hogy olvasd el a 80 10 10 című könyvet, mert az már hittérítés lenne...
Jók a makróid, korábban is jók voltak, persze a fehérjeigényről eltérő vélemények vannak... Én a 1,5-2 g/nettó vagy akár felesleg nélküli ttkg híve vagyok, ez kb. mindenkinek jó. Nagyobb aktivitásnál több kell.
A hájnak nincs fehérjeigénye, azt nem kell figyelembe venni.
Van, akinek az 1g/ttkg is jó, de biztosabb kicsit feljebb menni, a fehérje amúgyis sokkal jobban szokott laktatni, mint a szénhidrát.
Energiát kinek mi ad, engem pont totálisan lenyom a szénhidrát s ezzel sem vagyok egyedül. Érdemes kitapasztalni, hogy az adott embernek mi a jó.
Neked pedig továbbra is sok sikert!
80/10/10
Kína tanulmány
Harcosok étrendje
Ezeket olvasd el, azt nem mondom, hogy tartsd is me bármelyik által kínált életformát, hiszen e tekintetben mindhárom könyv tartalmaz egymásnak ellentmondó infókat.
Ellenben arról, hogy hogy működik az emésztés, milyen kajákat mivel érdemes fogyasztani, mi hogy szívódik fel,
Mi indít be fogyást... ezekben nagyon hasznosan kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!