59 éves túlsúlyos nő vagyok. Most megint hiztam. Van valami olyan eszköz amit itthon tudnék sportolásra használni? Vagy nekem már annyi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 06:04
21/74 A kérdező kommentje:
Ez a Berki Krisztián ....
2016. aug. 5. 10:44
22/74 Cortez70 válasza:
Nem. Ez én vagyok, nem a berki.
23/74 anonim válasza:
hűűű, Cortez, ez igen! De a kérdezőnek szerintem nem kell túlzásba vinni a fehérjét, és a számolást sem. Mozogni, torna, futás, séta, és kihagyni dolgokat, pl az édeskét - mert az valahol fokozza az édesség után vágyat és felesleges.
24/74 Cortez70 válasza:
Köszi. De nem írtam, hogy túlzásba kell vinni, csak azt, hogy nem elég egy kis felvágott. Azért egy nem sportolónak is kell 1g x ttkg feherje naponta kb zsírmentes tömegre számolva.
25/74 A kérdező kommentje:
Majd eszem tojást, azt szeretem, és van 6 disztyukunk. Mai ebéd lesz: Kertből sárgarépa felkockázva, fehérrépa, hagyma,cukkini. Csipet só, kiskanál Vénusz étolaj D vitaminos. Mikróban 10 perc párolás. Ehhez két szelet csirkemell hirtelen sütve csepp olajon. Cékla,káposzta saláta. Ez jó?
2016. aug. 5. 11:40
27/74 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy irtam, de 115 kg voltam kb 20 évig. Ez is rengeteg, de ebbe belenyugodtam. Erre ugrott fel a tizes. Ez a világ vége.... A bokám sem dagadt soha, most az is elkezdte.
2016. aug. 5. 11:48
28/74 anonim válasza:
A b9ka dagadád/ vizesedés viszont sokszor a folyadék hiány első jele... mivel a szervezet azt érzi,hogy szomjazás van, elkezdi raktározni a vizet, na ennek a jele általában a vizesedő láb... igyál annxi vizet, hogy minden 20 kg-odra jusson legalább 1 liter.
Tehát ha százhúsz kg vagy,akkor nem viccelek 6 litert meg kellene innod naponta... persze nem egyszerre.
29/74 anonim válasza:
ez szerintem nem így van, a bokadagadás keringési zavar miatt van és a 6 l borzalmas sok! 2 l elég
30/74 anonim válasza:
A bokadagadás szívelégtelenségtől is lehet.
Konzultálj orvossal, mielőtt ezzel a problémával bármilyen edzésbe kezdesz, mert bármilyen gépről lefordulhatsz, ha nem bírja a szíved...
Egy egészségügyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!