59 éves túlsúlyos nő vagyok. Most megint hiztam. Van valami olyan eszköz amit itthon tudnék sportolásra használni? Vagy nekem már annyi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 06:04
51/74 A kérdező kommentje:
Itt is elmondom, hogy ma reggeli mérlegelés eredménye tiz kiló minusz. Meg van, amit szerettem volna a régi megszokott sulyom. De nem hagyom abba, mert nagyon jól érzem magad a diéta alatt is, és amugy is sok az engergiám, mozgékony lettem stb. Tartom a kalóriát, és a makrókat. Köszönöm a segitségeteket, különösen Cortez.
2016. okt. 6. 17:58
52/74 anonim válasza:
Örülünk! Csak így tovább! Éljen Cortez!
53/74 A kérdező kommentje:
Köszi a gratulát. A mondat második fele gondolom irónia, mert Cortez szerinted " bedurcizott ". Nekem hasznos volt amit mondott tényleg. Persze Te is.
2016. okt. 7. 07:27
54/74 anonim válasza:
nem, komolyan gondoltam - Corteznek még a bedurcizása is hatott. Jobb kedvvel láttál hozzá a diétához.
55/74 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megvédem Cortezt. Én is leberkiztem.
2016. okt. 7. 12:18
56/74 A kérdező kommentje:
Most, hogy végig olvastam az egész diskurzust, jövök rá, hogy mekkora hülye voltam ehhez. Abszolut nem értettem semmit. Most regisztráltama kalóriabázisra, már tisztában vagyok nagyjából a makrókkal, és jön is az eredmény. Bocs minkenki az értetlenségemért. Most ch 120, zsir 50, fehérje 100-120. Kalória 1500. Nem lépek át semmit.....
2016. okt. 7. 13:06
57/74 A kérdező kommentje:
12 kg minusz,de most áll egy ideje. Nem baj, az idő engem igazol. Folytatom.
2016. nov. 3. 15:18
58/74 A kérdező kommentje:
Ma kaptam ajándékba egy szobabiciklit, és egy ellipszis gépet. Még nem próbáltam ki, le kell tisztitani, de különben teljesen jók, alig használtak. Kiváncsi vagyok, fogom-e tudni használni.
2016. nov. 10. 18:44
59/74 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyü. Elipszis egy perc, alkalmanként. Bicikli kb 5 perc egyszerre.
2016. nov. 13. 12:38
60/74 A kérdező kommentje:
Ellipszis 3 perc, bicikli husz perc. Haladok. Még öt kiló lenne a cél, de áll. Stagnálás van, pedig tartom a makrókat. Kb egy hónapja nem mozdul a kiló. Nem baj, nincs para. Muszáj! Kell ! Ötlet esetleg? Ma 8OO kalória bennmaradt. Ezerháromszáz plusz a sport. Itt vagytok?
2016. nov. 30. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!