59 éves túlsúlyos nő vagyok. Most megint hiztam. Van valami olyan eszköz amit itthon tudnék sportolásra használni? Vagy nekem már annyi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 06:04
1/74 Cortez70 válasza:
Van. Pl a szobabicaj, ellipszis tréner is jó erre. De kimehetsz gyalogolni is. Meg kevesebb szénhidrátot kellene enni.
2/74 A kérdező kommentje:
Köszi ! Az ellipszisről nem hallottam valami jókat. A szénhidrás csökkentés ma megkezdődött. Reggelim egy nagy tányér saláta / paprika, paradicsom, jégsaláta, uborka, kaliforniai paprika / egy vékony szelet rozskenyér 3 szelet vékony parizer. Ittam egy pluszt reggel. Kávé édeskével.
2016. aug. 5. 06:55
3/74 anonim válasza:
Hiába hallottál rosszat az ellipszis trainerről, az egy nagyon jó eszközbár tény, hogy em az olcdó 60-70.000ft alatti katrgória...
De!
Szobabiciklit ès az ellipszis trainerezést eddig mindig a hangja miatt utáltam meg és hagytam abba...
Kicsit nehéz volt rávennem magam, de elkezdtem munkába és munkából gyalog hazajárni, ez napi 2×40 perc séta.
+ még a step padot tudom ajánlani, ha otthon szeretnél mozogni.
Hangja nincs, olcsó, hatèkony eszköz.
Youtube on steppadra nagyon sok edzèst lehet találni.
4/74 Cortez70 válasza:
Nincs semmi gond az ellipszissel, jó kis kardiogép és az ízületeket sem terheli. A kaja nem tuti így, több fehérje kellene, másrészt a párizsi eleve kuka. Vágóhídi hulladék csak.
5/74 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem. Ez volt itthon. Mit szerezzek be?
2016. aug. 5. 07:25
6/74 Cortez70 válasza:
Mehetne reggelire a zöldségek mellé tojás vagy bármilyen normális sovány hús (csirke, pulyka, hal, marha, stb.) De ne adalékanyagos felvágott legyen.
7/74 A kérdező kommentje:
A tojás elkészitése csak keménytojás lehet? Ma veszek sovány hust magamnak. A Férjem nem vevő az uj életformámra. Néztem a sport eszközt, hát nem tudom....
2016. aug. 5. 07:30
8/74 Cortez70 válasza:
A lényeg, hogy ne nyers tojás legyen. Lehet főzve, sütve, mindegy. Kell a megfelelő fehérjebevitel, ez a lényeg.
9/74 A kérdező kommentje:
De azt valami zsiradékon kell megsütni. Az nem nyomja a bevitt kalóriát?
2016. aug. 5. 08:12
10/74 anonim válasza:
a főtt tojás laktat és tovább nem leszel éhes. 1 főtt tojás (nem kell kenyér) és egy kávé (felejtsd el az édeskét, nem jó az! finom a kávé üresen is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!