59 éves túlsúlyos nő vagyok. Most megint hiztam. Van valami olyan eszköz amit itthon tudnék sportolásra használni? Vagy nekem már annyi?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 06:04
41/74 Cortez70 válasza:
100g hús már 20-24g fehérjét tartalmaz. Nem nehéz bevinni 70g fehérjét, kb 300g hús, ami 3 nagyobb szelet. Vagy annyi sem kell, ha megy mellé tojás. 1 tojásban van 6g fehérje.
100g túróban van 14g fehérje. Ezekkel számolhatsz. Ch nekem sem kell annyi, én elvagyok napi 150 grammal, ha szálkásítok, akkor 100g alá viszem.
42/74 anonim válasza:
Cortez bevágta a durcát. Kérdező: hagyd el a kenyeret - mindig írod kis szeletke - nyugodtan lehagyhatod pl. a lencséhez minek? És az esti alkoholt is. Tessék este szép zenét hallgatni, olvasni (gép már rég kikapcsolva) és nyugodt lesz az álmod.
43/74 A kérdező kommentje:
Most megyek a piacra, és beszerzem a heti zöld árút egy kis csirkemellel, hallal. Reggel óta ezt kutatom, mit egyek a héten. A három értéket nem bevinni nehéz, hanem betartani. A fehérjét ha tul adagolom az nem baj? A másik kettőt betartom, ha addig élek is. Lényegében az hizlal igazán Nem? A kenyérből a korpásat láttam a leggyengébbnek. Ja meg a Bakonyit, de abban van tej, és laktózos is vagyok, zérós. Tudom ördögtől való, de 5 dkg belefér egy kajához nem? A pia az meg hát a pia.
2016. aug. 6. 10:03
44/74 anonim válasza:
"A pia az meg hát a pia." Pontosan. Azt kell elhagyni.
45/74 A kérdező kommentje:
Olyan vagy, mint a lelkiismeretem. Rossz. Tökfőzelék volt, egy kanál liszt egy kis joghurttal behabarva, zsiradék nélkül. Kb 10 deka csirkemell natur. Kenyér nem !
2016. aug. 6. 15:03
46/74 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok !!! 4 kiló minusz !! Köszönöm a segitséget a fenti válaszolókank. Nagyon nagy segitség volt !! Magamtól nem jöttem volna rá erre a módszerre. Nem éhezem, jól érzem magam, nem hagyom abba a diétát. Tartom a 250, 70, 70 -es számokat az evés során. Köszönöm Nektek!
2016. aug. 8. 08:32
47/74 A kérdező kommentje:
A 250-et csökkentettem 150-re.
2016. aug. 14. 15:29
48/74 A kérdező kommentje:
Holnap leszek két hetes, és ma mértem meg magam másodszor. Első napokban lement öt kiló, és azóta semmi. Tartom a diétát, amit megbeszéltünk, és megállt. Nem ment el a kedvem, folytatom, mert érzem, hogy lazább a ruhám stb. Laposabb a hasam stb, de miért nem megy a kiló lefelé????
2016. aug. 17. 07:36
49/74 A kérdező kommentje:
5-6 kg. boldogság !
2016. szept. 20. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!