A "fagyállós gazda" ügyéről mi a véleményetek?
12.41
mondjuk a bíróság bűnösnek tartja őt. költözzön közéjük a bíróság?
egyébként ha valaki megölné a gyereked, mert az ellop tőle ezer forintnyi értéket, és cserébe egyetlen napra se kellene börtönbe vonulnia, akkor a te igazságérzetedet nem bántaná ez?
ma 12:46
Azért kapott ennyit mert a bíróság és ügyészség is "ártatlannak" tartotta, ami nem egyenlő a törvény előtti ártatlansággal, ehhez nem kell sok ész.
Ha a gyermekem egy notórius, visszaeső drogos bűnöző lenne nem keresnék bűnbakot, ha egy bűncselekmény elkövetésébe belehalna. Határozottan NEM!
12.56
"Azért kapott ennyit mert a bíróság és ügyészség is "ártatlannak" tartotta, ami nem egyenlő a törvény előtti ártatlansággal, ehhez nem kell sok ész. "
Ha a bíróság ártatlannak tart, akkor felment, ezt jelenti a törvény előtti ártatlanság, ehhez nem kell sok ész.
Hát ezt el tudom fogadni. Te ilyen ember vagy. De annyi empátia lehetne benned, hogy megérted, vannak emberek akik szeretik a gyereküket akkor is, ha az ellop két liter bort, vagy ne adj isten drogozni mer. És fáj érte a szívük, ha valaki a helyett, hogy rendőrt hívna, inkább megmérgezi. Én pl vigasztalhatatlan lennék, és baromi igazságtalannak tartanám, ha a másik fél nem kapna büntetést. Azért is fura ez, mert amikor a halálbüntetést védik itt többen rendszeresen, akkor mindig jön ez az érv, hogy ha te gyerekedet ölné meg valaki... Most meg te elítéled az apát, mert kiakadt, hogy a fia gyilkosa megúszta felfüggesztettel. És nem azt mondom, hogy jogtalan az ítélet, sőt még csak azt sem, hogy szerintem feltétlenül börtönbe kellett volna küldeni, de azért az apa fájdalmát minimális empátiával megérthetnéd, legyen az apa akármilyen műveletlen.
tetro: "pontosan melyik érvem szerinted az álomvilág, amin olyan jót nevettél? :)"
Érveket szokásod szerint nem írtál, így ilyet nem tudok említeni. De az, hogy a cigányok súlyosabb büntetést kapnának ugyanolyan bűncselekményért csak azért, mert cigányok, az évezred poénja :D Nagyon jól parodizálod egyébként a libsiket, csak így tovább!
15.23
gondolom azért poén ez szerinted, mert semmilyen tudással nem rendelkezel a témában kapcsolatban. szeretnél forrást kapni erről? nagyon jól parodizálod a tudatlan ám magukat mindenkinél okosabbnak gondoló tinédzsereket.
17.42
értem. szerinted ez egy hiteltelen kutatás.
kérlek mutasd meg, te mi alapján állítod azt, hogy a romák jellemzően enyhébb ítéletben részesülnek.
17.42
"Büntetéstípusok. A nem cigányoknál kétszer olyan
gyakorisággal szabnak ki büntetésül felfüggesztett
szabadságvesztést! Pénzbüntetést a cigány elkövetôk
16,7%-a, míg a nem cigányoknak csak 10,4%-a kapott.
A bírósági statisztikák alapján tudjuk, hogy a
pénzbüntetések 45%-át késôbb letöltendô szabadságvesztésre
váltják a pénzbüntetés meg nem fizetése
miatt. Az adatközlô bírósági jegyzô ennek az adatnak
a közlésekor odasúgta, mintegy magyarázatként:
„Tudja, a cigányoknál!” "
Bizonyára egy kutatás ilyen eredményei egyáltalán nem relevánsak. És már pedig nem így van, hiszen te az ellenkezőjét gondolod csak úgy. De igazából az én butaságom, hogy egyáltalán érvelek neked, mikor mást sem csinálsz csak röhögsz, meg olyan kifejezéseket használsz mint "rajvédő". Pedig én próbállak komolyan venni, de nagyon nehéz ha te magaddal szemben nem teszed ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!