Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az én boromat is lopják, mit...

Az én boromat is lopják, mit tudok tenni hogy ne kerüljek börtönbe mint a fagyállós borász kolléga?

Figyelt kérdés
Rendőrséget sokszor kihívtam, felvették a jegyzőkönyvet aztán küldték két hónap múlva a levelet hogy a nyomozást lezárták. Kutyát nem tudok tartani mert allergiás vagyok rá. Kamerára vagy biztosításra meg nem akarok költeni, sokkal többe kerülne mint az okozott kár. Kérlek adjatok ötleteket.
2015. nov. 13. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
meg kell vagdalni a tolvajt. hátha többet nem megy lopni a bort. én is ezt tettem volna. gyerekkoromban előflt ilyen. le is bukott az illető, nem lett megverve. de pár évre rá megköszönte, hogy nem hívtunk rá rendőrt, amikor a bort lopta a pincéből.
2015. nov. 13. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
írd ki-mérgezett! lefényképezed, késöbb hasznos lehet...
2015. nov. 13. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Add nekik oda mindenedet, mert Magyarországon az a jó ember, aki lop, aki pedig védekezik, az a bűnöző!!!
2015. nov. 13. 12:28
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
"Kamerára vagy biztosításra meg nem akarok költeni" Ha nem akarsz költeni akkor mit vársz? Mitől várod a változást? Akkor szobrozz ott! Kamera, kutya, riasztó (sok biztonsági cég vállal olyat hogy hozzájuk kötik be és kimennek ha riaszt).
2015. nov. 13. 12:50
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

'Add nekik oda mindenedet, mert Magyarországon az a jó ember, aki lop, aki pedig védekezik, az a bűnöző!!!'

Na persze....

2015. nov. 13. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó!

Mit vár? Jogállamot b+, ahol a rendőrség nem csak dísznek van. A rendőrség dolga lenne. Bezzeg máshol egy szharos telefonért ujjlenyomatot vesznek..

Kérdező:

Ha tényleg nem csak a kedélyek borzolása végett kérdezed pont most ezt a kérdést, és időd van hozzá, akkor a pinceajtód fölé csinálj valami szerkezetet, amihez egy tálat vagy hasonlót erősítesz, ami ha kinyitják az ajtót elmozdul, a tartalma pedig kiömlik.

Tegyél bele nyomtatópatront. Jó darabig nem szedi le magáról, maximum a bőrével együtt.

Ha kis faluban, kis városban élsz hamar híre megy, hogy valakinek beszíneződött a a feje/keze :)

Sötétben a betörő úgy sem látja, van-e valami az ajtó fölött, nem is látná ha akarná sem. Napközben leveszed, este pedig visszarakod mindig a tálat.

2015. nov. 13. 13:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet hatos csak félek hogy ezért is meghurcolnának a bíróságon. Egyébként köztudott kik azok akik lopnak, más gazdákat is megcsapolnak.
2015. nov. 13. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy ne onts fagyallot a borba.

Jobb lenne kivarni ott vagy tetterni.

Ha ott vagy ejjel, vedekezhetsz. De lehetoleg ne ugy tortenjen, hogy bent ucsorogsz csuretoltott fegyverrel a kezedben es amint nyilik az ajto losz, mert ugy picit nehezen magyarazod ki az onvedelmet. (Kessel/baseball utovel hasonlo a helyzet.)

2015. nov. 13. 16:29
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Semmit. Magyarországon büntetés jár azért, ha megpróbálod megvédeni a saját tulajdonodat, ahogy a példa is mutatja.
2015. nov. 13. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
Az kevesbe a tulajdon vedelme, hogy megmergezed a sajat borodat es varod, hogy igyanak belole. A birosag is ezalapjan dontott ugy ahogy.
2015. nov. 13. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!