Ha azt mondom egy kolléganőmnek, hogy jól néz ki, az már szexuális zaklatás?
Persze, hogy nemcsak fogdosás, én se azt írtam.
"Ha FOLYAMATOSAN NEM HAGYOD BÉKÉN, és tapizod (...)"
Én arra írtam, hogy nem zaklatás, ha csak néha mondod neki, hogy milyen csinos/milyen jól néz ki. Ez sima bók.
Ha hiszed, ha nem, PC-mániákus és feminista meg mindenféle agresszív nyomulás, törvények kierőszakolása és hasonlók ellenére vannak nők, akiknek jólesik, ha egy férfi megdicséri a külsejüket. Bár igazad van, az utcáról vagy magántársaságból is kommandósokkal kéne elvitetni csuklyával a fején, aki rámosolyog egy lányra, porig alázva annak emberi és női méltóságát. Föld alatti cellákban kéne ütni, verni, éheztetni az ilyen társadalomra veszélyes elemeket.
Mondjuk kíváncsi leszek, a végén hol lehet majd példának okáért egyáltalán büntetlenül ismerkedni.
Ócska cinizmus, sakrítasz, ferdítesz.
Ha megdícsérek egy férfit milyen bazi nagy ember, jó igásló lenne belőle az sértő? Komolyan gondolom, ez dícséret szerintem.
De nem tudom miért aggódtok, ez a szemétdomb pont nem arra tart, hogy a nőknek jogai legyenek.
Nyilván nem létező fogalom a női szépség, a kettes számú gender tagjait egyedül szexuális tárgynak látó, hálós atlétatrikóban sört vedelve, büfögve meccset néző szőrös mellkasú hímsovén varacskos disznók találták ki, hogy ezzel is uralmuk alá vonják őket, gátolva személyes szabadságukat, kibontakozásukat, valamint hogy megalázzák és lelkileg elnyomorítsák őket. Meg olyan sincs, hogy egy nő védelmező, erős férfit keressen maga mellé, nem egyéb ez, mint ósdi, berögzült sztereoptíoiák szerinti önkéntes alárendelődés.
Nem szeretnék az általad megálmodott színtelen, szagtalan, sótlan világban élni, ahol az emberek szemlesütve ülnek egymás mellett uniszex szürke kezeslábasban, egyforma rövidre nyírt hajjal, és műanyag pohárból kortyolgatják a desztillált vizet. Ha nem haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!