Ebből lehet problémám olyan, hogy zaklatás, ilyesmi?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy minden délben amikor megyek a busszal szokott jönni egy csaj a barátnőjével,de jó csaj és én a barátommal sugdolóztam róla,hogy de jó csaj,röhögcséltem meg minden és látszott,hogy ő ezt észrevette és mérges érte. A múlt héten köszöntem a csajnak,hogy "szia",ő erre durván felelt,hogy "szerbusz",másnap megint köszöntem és akkor azt mondta,hogy "takarodjak már",harmadik nap ismt köszöntem,de akkor semmit sem mondott csak nagyon mérgesen nézett. Tegnap este nézegettem a facebook-fiókom és kíváncsiságból rákerestem és megtaláltam a csajt. Írtam neki,hogy látni szoktam,hogy ő szokott utazni m9inden délben a buszon és azért szoktam köszönni csupán ismeretségből,hogy a buszról látásból ismerem és csak ezért köszönök rá,semmi több. Van barátja amúgy és pont rendőr a rendőr főkapitányságon. És azt írtam neki,hogy nyugodtan megmondhatja a rendőr barátjának,hogy csak ennyit írtam neki ezt az egy üzenetet a köszönés témáról,nyugodtan megmondhatja neki,nem izgat,hogy a barátod rendőr. Meg azt is írtam,hogy inkább szerintem jobban járna a barátod,ha nem rendőr lenne,hanem repülőgép pilóta,mert a rendőrök fizuja kicsi a pilótáké nagy. Meg leírtam neki,hogy mivel nem szereted,ha köszönök,többet nem fogok köszönni.Na szóval csak ebben az egy üzenetben ennyit írtam a csajnak este. Elgondolkodtam,hogy lehet feljelent zaklatásért. Nem is lesz nehéz dolga,mert a barátja rendőr. Most nem is tudom,lehet fel leszek jelentve. Szerintetek nagy probléma lehet ebből?2014. szept. 8. 15:25
1/3 anonim válasza:
Nem lehet problémád. Nem fognak feljelenteni. Hacsak nem folytatod. De akkor is inkább egy rád ijesztést képzelnék el.
2/3 anonim válasza:
a "rá ijesztés" hivatali visszaélés a törvény szerint, amiért a rendőrt, katonai bíróság elé is állíthatják!
3/3 anonim válasza:
Feljelenteni nem fognak szerintem, de én már betörtem volna az orrodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!