Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem az EZO tv-t ha...

Feljelenthetem az EZO tv-t ha smsekkel zaklat?

Figyelt kérdés
Nem nézek ilyen oldalakat, nem nézem a tvben sem, nem jósoltattam soha erre minden héten írnak üzit, hogy hívjam fel őket és megtudom a sorsom... Szívesen feljelenteném őket zaklatásért és csalásért aztán megjósolhatják hány évet kapnak...

2014. júl. 28. 10:46
 1/10 anonim válasza:
Sehány évet,maximum pénzbírságot.
2014. júl. 28. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy feljelentheted, alanyi jogod, mas kerdes hogy elitelik-e.

Papirod van? Ceruzad van? Cimet tudod? nohat akkor hajra.

2014. júl. 28. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, engem nem hivogatnak ilyen-olyan reklámokkal.

Sztem ennek oka:

- nem hívtam őket soha fel;

- mert tudom, hogy cumi, ezért nem regisztrálok semmi nyereményért ilyen-olyan oldalakon.

Sőt - ha bármilyen regisztrációhoz vezetékes, vagy mobil számom követelmény, azt a reget kihagyom.

2014. júl. 28. 12:00
 4/10 anonim válasza:
Feljelentheted, csak ez nem az ezotéria témakörbe tartozik, hanem a Politika > Törvények, jog témakörbe.
2014. júl. 28. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Semmilyen ezo oldalra nem regeltem nyereményjátékért... :D

Utolsó elég lett volna ha a kérdésre válaszolsz.. de nagyon okos, ügyes vagy, hogy ezt észrevetted :))

2014. júl. 28. 12:23
 6/10 anonim válasza:
Ott segít az ember, ahol tud.
2014. júl. 28. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy sehol semmit nem csináltál, és mégis írnak... random nem írnak. Azt tudom még elképzelni, hogy a telefonszám előző tulaja regelt valahova, amit így te is "örököltél". De ha most azzal jössz, hogy nem volt előző tulaj, akkor 100%, hogy te csesztél el valamit.
2014. júl. 28. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ha valahol megadtad a telefonszámodat, onnantól kezdve más is meg fogja tudni.

Engem nemrég felhívott egy cég, hogy kössek biztosítást. Felidegesített, mert nem ő volt az első és megkérdeztem tőle, hogy honnan vették a telefonszámomat? Kinyögte az ételszállító cég nevét, akitől rendelem az ebédet a munkahelyemre és közölte, hogy onnan szokták megvenni az emberek adatait.

Innentől fogva már semmin nem csodálkozom.

2014. júl. 28. 12:33
 9/10 anonim válasza:
Szerintem csak úgy senkinek sem küldenek sms-t nem vagyok egy ügyvéd, de szerintem nem tehetsz azonkívül semmit, hogy felhívod őket és kerek perec megmondod, hogy nem tartasz igényt a szolgáltatásukra. Amúgy meg nem kell olyan oldalakat nézned elég, ha véletlenül egy reklámukra kattintasz.
2014. júl. 28. 12:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ.. :) Szerintem felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy tiltsák le nekem ezt a számot.
2014. júl. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!