Hogy áll most a "fagyállós borász" ügye?
Állítólag megfenyegette a halott tolvaj népes családjából,hogy megölik.
Ugyebár a cigányoknál ez a szokás.
Most rendőrök őrzik.
Én is remélem, hogy nem kap letöltendőt.
Nem tudom hogy áll pontosan, de legjobb esetben is gondatlan emberölés lesz a dolog, de simán lehet szándékos emberölés is a minősítés. Az pedig kellemetlen dolog.
Megértem, hogy az önvédelem motiválta a borászt, de tudnia kellett, mikor beöntötte a fagyállót, hogy ebbe valaki jó eséllyel bele fog halni. Innentől mivel jobb ő, mint mondjuk aki bár tudja, hogy piásan veszélyes vezetni, mégis kocsiba ül majd megöl valakit az autópályán? Sőt, utóbbi valóban gondatlanság lesz, míg a borászunknál igencsak rezeg a léc, hiszen nála lehet szó kifejezetten ölési szándékról is akár.
Csak azért védik a libsik a tolvajt mert cigány volt.
Csodálkozom, hogy még nem kezdtek el rasszistázni.
"Miért kéne elítélni? Nevetséges! Én abban tárolom a fagyállóm vagy a tisztítószereim amibe akarom, akár egy kólás üvegben is és odateszem ahova akarom!"
Erről van szó!
Ha nekem idejönne valaki, és azt mondaná, hogy itthon a saját műhelyemben a vegyszereim ne így tároljam, hanem úgy, úgy rúgnám fel, hogy mire leesne nyugdíjba menne.
"Csak azért védik a libsik a tolvajt mert cigány
volt."
A baller oldalakon a tulajt mocskolják telepofával talán?
De még ki tudja, tényleg előhozakodhatnak a "rasszista indítékkal" is, ezektől kitelik.
Kíváncsi lennék az ilyen bárgyú bűnözőtutujgatókra ha hozzájuk járna valami szegény tolvaj úr lopkodni mi lenne az álláspontjuk utána!
(Ha egyáltalán lenne mit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!