Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "fagyállós gazda" ügyéről...

A "fagyállós gazda" ügyéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nyilván hibázott, hiszen nem tett meg mindent annak érdekében, hogy a tolvaj kényelmesen, nyugodtan tudjon lopni, és ez lett a veszte.

2016. jún. 10. 08:22
 51/92 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, csak abba kötnék bele hogy az az állítás miszerint a gazda segítséget kért a rendőrségtől nem igaz. Nem értesítette őket soha.
2016. jún. 10. 10:26
 52/92 A kérdező kommentje:

"Hagyd. A srác az önbíráskodást nem bírja felfogni. Még úgy se ha olyan aránytalan, mint két liter bor egy emberélettel szemben. (bár emberélet és emberélet között lát különbséget)"

SZÁ-NAL-MAS! :D

2016. jún. 10. 10:41
 53/92 anonim ***** válasza:
79%

Én nagyon sajnálom, mindenkinek joga kellene legyen a magánterületén biztonságban lenni és ez egy kétségbeesett tett volt.

Másrészt nagyon elbacta, simán tagadhatott volna a végtelenségig, hogy neki meg sem fordult a fejében, hogy betörnek és valaki megissza stb, és ebből nem engedni. Ő meg rögtön bevallotta, hogy ezért meg azért csinálta, nagy butaság volt.

2016. jún. 10. 12:18
 54/92 A kérdező kommentje:
Hova tűnt tetro? Azt hittem majd itt mindenbe beleköt, aminek semmi köze a kérdéshez, de most visszafogott volt nagyon.
2016. jún. 10. 15:19
 55/92 anonim ***** válasza:
29%
Marhára örülsz magadnak, de a helyzet továbbra is az hogy nem érted mi miért történik, ráadásul ha elmagyarázzák is, elutasítod. Gondolkozz picit.
2016. jún. 10. 15:24
 56/92 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom mi folyik, a ti bűnöző-védő nyakatekert "érveiteket" nem, de ahogy látom a társadalom többsége sem, szóval ennyi! :D
2016. jún. 10. 16:10
 57/92 anonim ***** válasza:
15%
A társadalom, a bíróság, és az emberek többsége is azt szeretné, ha a bűnelkövetők megkapnák a büntetésüket. Itt van egy hulla, meg egy gyilkos. A gyilkos börtönben van. És te vagy a bűnözővédő, aki szerint nem ott kéne lennie. Jóreggelt.
2016. jún. 10. 20:09
 58/92 anonim ***** válasza:
70%

"A társadalom, a bíróság, és az emberek többsége is azt szeretné, ha...."

....ha az embereknek mondjuk eszükbe sem kellene hogy jusson mit is tegyenek, mert számítani kell rá, hogy míg a családjukkal kiszolgáltatottan az igazak álmát alusszák behatol egy bűnöző csapat az otthonukba lopni vagy esetleg még agyon is verni a háziakat grátisz :(

2016. jún. 10. 20:50
 59/92 tetro ***** válasza:

21.09

na úgy néz ki júniusban több dolog érett meg mint gondoltuk. pl egy kitiltás :D

2016. jún. 10. 21:22
 60/92 A kérdező kommentje:

"na úgy néz ki júniusban több dolog érett meg mint gondoltuk. pl egy kitiltás :D"

Nem csodálkoznék rajta. :) Ezen az oldalon csak azokat tiltják és moderálják, aki mást gondol, mint pl. te. Ha engem te lef@s.oznál, retorzió semmi nem lenne, ha én, azonnal tiltás. Hiába, ilyen a liberális "véleményszabadság". :)

2016. jún. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!