A "fagyállós gazda" ügyéről mi a véleményetek?
"Hagyd. A srác az önbíráskodást nem bírja felfogni. Még úgy se ha olyan aránytalan, mint két liter bor egy emberélettel szemben. (bár emberélet és emberélet között lát különbséget)"
SZÁ-NAL-MAS! :D
Én nagyon sajnálom, mindenkinek joga kellene legyen a magánterületén biztonságban lenni és ez egy kétségbeesett tett volt.
Másrészt nagyon elbacta, simán tagadhatott volna a végtelenségig, hogy neki meg sem fordult a fejében, hogy betörnek és valaki megissza stb, és ebből nem engedni. Ő meg rögtön bevallotta, hogy ezért meg azért csinálta, nagy butaság volt.
"A társadalom, a bíróság, és az emberek többsége is azt szeretné, ha...."
....ha az embereknek mondjuk eszükbe sem kellene hogy jusson mit is tegyenek, mert számítani kell rá, hogy míg a családjukkal kiszolgáltatottan az igazak álmát alusszák behatol egy bűnöző csapat az otthonukba lopni vagy esetleg még agyon is verni a háziakat grátisz :(
21.09
na úgy néz ki júniusban több dolog érett meg mint gondoltuk. pl egy kitiltás :D
"na úgy néz ki júniusban több dolog érett meg mint gondoltuk. pl egy kitiltás :D"
Nem csodálkoznék rajta. :) Ezen az oldalon csak azokat tiltják és moderálják, aki mást gondol, mint pl. te. Ha engem te lef@s.oznál, retorzió semmi nem lenne, ha én, azonnal tiltás. Hiába, ilyen a liberális "véleményszabadság". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!