Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A "fagyállós gazda" ügyéről...

A "fagyállós gazda" ügyéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nyilván hibázott, hiszen nem tett meg mindent annak érdekében, hogy a tolvaj kényelmesen, nyugodtan tudjon lopni, és ez lett a veszte.

2016. jún. 10. 08:22
 11/92 A kérdező kommentje:
Nem, de ez itt a gyakori kérdések, és kíváncsi vagyok az olyanokra, akik ezzel NEM értenek egyet, hogy ők hogyan látják.
2016. jún. 10. 08:50
 12/92 A kérdező kommentje:
Például te is, aki kvázi a tolvajt sajnálja, hogy miért?
2016. jún. 10. 08:51
 13/92 anonim ***** válasza:
98%
Ott cseszte el, hogy nem ragasztott egy nagy halálfejes mèrgező cimkèt a tartóra. A tolvaj vèlhetőleg akkor is megitta volna csak akkor már emberünk vèdve van, mert nem csapdát csinált csak vegyszert tárolt.
2016. jún. 10. 08:52
 14/92 anonim ***** válasza:
70%
Ők úgy látják "hadd hulljon a férgese" "Miért nem tehetek a tízóraimba patkánymérget amikor tudom hogy lopják? Hiszen ha nem lopta volna el akkor nincs gond"
2016. jún. 10. 08:53
 15/92 anonim ***** válasza:
31%
Lépj már túl ezen az "én cuccom, azt teszek vele, amit akarok" dolgon. Marhára nem így van, ezért ül az idiótája börtönben. Persze fontos a bor is, de a másik oldalon egy emberélet van. Nehéz elvonatkoztatnod, mert cigányé az élet, de ha a gyereked rúgná be a focilabdát a szomszéd kertjébe vagy lopna almát a szomszéd fájáról és emiatt megölnék, lehet hogy normálisabban látnád. Az emberéletek között nem tesz különbséget a törvény.
2016. jún. 10. 08:59
 16/92 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsére nem, mert nem elég hogy igazad van, az is számít milyen áron van igazad.
2016. jún. 10. 09:01
 17/92 anonim ***** válasza:
100%
Jobban járt volna ha inkább hashajtót kever bele.Nem halt volna meg senki.Néhány befosás után abbahagyták volna a bor megdézsmálását.
2016. jún. 10. 09:02
 18/92 anonim ***** válasza:
31%

"Elmagyaráznám a gyereknek, hogy nem lopunk más fájáról..."

Nem magyarázod el. Megölték.

2016. jún. 10. 09:07
 19/92 anonim ***** válasza:
95%
Nem, én nem ezt mondtam... megvédheted, de nem bármi áron. Bármi áron esetleg az életedet védheted meg. Ez van..
2016. jún. 10. 09:08
 20/92 tetro ***** válasza:
93%

09.04

szerintem a gazda nem védte meg a borát. szerintem mind a két litert saját maga tette tett tönkre azzal hogy fagyállót öntött bele.

2016. jún. 10. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!