nem. az oldalon nem azt tiltják ha valaki mást gondol.
ha valaki másokat sérteget, nyíltan rasszista véleményt fejt ki, értelmetlen érv nélküli kommenteket ír amiben csak vihog, folyamatosan személyeskedik, trágár...
szóval nyugtatgasd csak magad azzal, hogy ellened összeesküdött itt is a világ, mert kimondod az igazságot... de a valóság az, hogy elképesztően alpári vagy a vitakultúrád pedig lényegében egyenlő a nullával.
2016. jún. 10. 21:32
62/92 A kérdező kommentje:
"az, hogy elképesztően alpári vagy a vitakultúrád pedig lényegében egyenlő a nullával."
Vicces ezt pont tőled olvasni, aki szavakba köt bele, és direkt úgy csinál, mint aki a lényeget nem érti...:) de mondom, ha kitiltanak a véleményem miatt, ez van.
2016. jún. 10. 21:42
63/92 tetro válasza:
21.42
szavakba igen... amikor a valóság ellenkezőjét állítod a szavakkal. én meg a gonosz liberális belekötök a szavakba.
de igen, téged kitiltanak a véleményed miatt. egy igazi mártír vagy.
2016. jún. 10. 21:44
64/92 anonim válasza:
Aki tönkreteszi, lefolyóba önti a sört, bort, pálinkát, annak tényleges életfogytiglanit adnék, függetlenül attól, hány hülyegyerek halt meg.
2016. jún. 10. 21:47
65/92 anonim válasza:
Ebben a kérdésben sohasem lehet mindenkinek megfelelő véleményt találni. Ugyanis ez nagymértékben függ az egyén pillanatnyi anyagi helyzetétől. 57 év alatt voltam egy párszor fent is lent is. Amikor éppen fent voltam, baromira nem érdekelt pl, hogy a politikusok mennyit lopnak ki a zsebemből. Még amikor lenyúlták a magánnyugdíjamat, csak annyit mondtam, hogy költsék gyógyszerre. Máskor, amikor létbizonytalansághoz közeli szinten voltam, egyáltalán nem voltam ennyire elnéző, és nagyon tudott dühíteni minden személyemet, vagy az anyagi helyzetemet ért támadás.
2016. jún. 11. 13:10
66/92 anonim válasza:
sajnalom szegenyt es azt is hogy legalabb nem 50 ember itta magat doglottre a borabol.
2016. jún. 14. 13:43
67/92 TappancsMancs válasza:
Kedves kérdező! Ha a gyereked lopná így a bort, hogy iszogat egy kicsit és megölnék érte...?
2016. aug. 25. 19:27
68/92 tetro válasza:
19.39
az állításaid:
- aki cigány az biztosan lop
- a cigányokat a bűneikért nem büntetik meg
mindkettő nettó hazugság. hazudsz mert rasszista vagy. remélem nem bántódsz meg ettől.
2016. aug. 25. 19:48
69/92 anonim válasza:
Hagyjad, csak vagánykodik. Nyilván az az egyetlen öröme hogy ő legalább nem cigány és nem meleg. Ennyit tud felmutatni és ennyi elég is neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!