A "fagyállós gazda" ügyéről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nyilván hibázott, hiszen nem tett meg mindent annak érdekében, hogy a tolvaj kényelmesen, nyugodtan tudjon lopni, és ez lett a veszte.2016. jún. 10. 08:22
91/92 anonim válasza:
" kérlek mutasd meg, te mi alapján állítod azt, hogy a romák jellemzően enyhébb ítéletben részesülnek."
Pl.: [link]
"Bizonyára egy kutatás ilyen eredményei egyáltalán nem relevánsak. És már pedig nem így van, hiszen te az ellenkezőjét gondolod csak úgy."
Kérlek, olvasd végig az előző hozzászólásomat, mert a jelek szerint nem tetted meg!
"De igazából az én butaságom, hogy egyáltalán érvelek neked"
Ebből legfeljebb a butaság igaz, érveket eddig nem nagyin találtam az írásaidban :)
"Pedig én próbállak komolyan venni, de nagyon nehéz ha te magaddal szemben nem teszed ezt meg."
Bevallom, én már jó ideje meg se próbállak téged komolyan venni, mert egyszerűen nem lehet :)
92/92 tetro válasza:
19.38
könnyebben tudnánk ignorálni egymást, ha kiírnál egy nevet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!