Igaz hogy ha az anya nem hajtja be az apán a tartásdijjat akkor a gyerek ha felnő, perben követelheti tőle az egészet? (az anyától? )
Hát ez a hétvége kérdése... a kérdező (én még azt is elhiszem amúgy, hogy nem kamu a kérdés, volt szerencsétlenségem már élőben is ilyen hülyével találkozni) kefélés, dugás, szájbetömés, hülye és beteg állat kifejezések használata után megfenyegeti a válaszadókat, hogy törölve lesz a mocsok, amit ide okádtak :D
A kérdező tényleg beteg szegény :)
Ez másodállás, van más munkám is. És szó nem volt arról hogy nekem járna pénz. A törvényeket amit leírtak az pedig nem erre a kérdésre adott válasz volt. De ezt is leírtam már sokszor. Tényleg képtelenek vagytok a kérdéssel foglalkozni, állandóan csak a mellébeszélés megy és olyasmi írása amiről már szó volt hogy téves válasz.
Komolyan beléptek csak azért hogy hülyeséget írjatok, vagy hogy ne a kérdésre válaszoljatok, vagy hogy olyan választ adjatok, amit más már megadott s leírtam, hogy téves válasz? Újra és újra leírom ezeket, mégse vagytok képesek felfogni.
Kérdező, felhívom szíves figyelmedet, hogy az előbb példaként kiemelt kifejezéseket TE használtad a kommentjeidben :D
Atyavilág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!