Előfordult már valakivel, hogy a saját történetét olvasta itt egy kérdésben?
Hát nem mindegy, hogy mi a történet. :)
Egy lány ismer magára, amint a szerelme éppen abban kér tanácsot, hogy hogyan jegyezze el őt...
Vagy egy nő olvassa éppen, ahogy az anyósa szidja-alázza, amiért nem házias és nem tud gyereket nevelni. :)
Velem még nem fordult elő, viszont fura, de az én "történeteimben" többen is magukra ismertek már, sőt, egyszer kaptam egy privát üzenetet egy számomra ismeretlen hölgytől, aki kérdőre vont bizonyos dolgokért, mert azt hitte, a kedves férje vagyok, a kérdező.
:)
Ha egy anoním fórumon valaki "pontosan magára ismer" egy anoním történetben, akkor azt javaslom neki, hogy még a mai szép napon keressen fel egy pszichiáter szakorvost.
A paranoia ugyanis iszonyúan veszélyes és alattomos betegség, legalább olyan, mint a rák. Mire észreveszed, hogy eluralt, addigra készen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!