Mit tanácsoltok, mit tehetnék még, vagy mit tehetnék másként?
Unintelligens hp, aki kötekedni akar.
Gondolom az is bántja, hogy a gyerek nem utálja az apját, akinek új kapcsolata van, és boldog.
Szia, az az anyuka vagy egyáltalán nem akar veletek együttműködni, vagy nagyon buta szegény. Szerintem ezért ne érezd magad rosszul. Koszolja össze a menő ruháit és csúszkáljon azokban egész nap, legközelebb majd küld normálisat. Ha meg nem küld hűvös időbe meleg ruhát, ne menjetek ki vele a lakásból. Gondolom úgyis beszél a kislány az anyukájával telefonon, akkor mondhatja majd neki, hogy anya, nem tudunk játszóra menni, mert nem raktál be normális ruhát, haragudjon az anyjára, ne rád.
Nehéz helyzet mindig, amikor egy sértődött szülő miatt a gyereken csattan minden.
Ezt már megkérdezted pár hete is.
Vegyen a gyerek apja a gyereknek ruhákat, amiket nálatok visel, és nálatok abban legyen. Az anyát meg tegye helyre, hogy semmi köze ahhoz, hogy amikor nála van a gyerek, milyen ruha van rajta (feltéve, hogy megfelel az idöjárásnak).
Amikor a gyereket visszavisz, akkor ráadja azt, amit az anyja adott vele.
Vitatkozni nem érdemes és nem kell.
Ne aggódj ezen, hülye az anyuka és kész.
Ha megkérdezi miért koszolta össze, akkor megmondod, hogy azért mert ezt csomagolta és játszótéren volt, csókolom. Ha az a baja hogy nem vette fel, akkor meg meg lehet mondani, hogy köze nincs hozzá mit hord a gyerek amikor nálatok van. És punktum. Nem kell meghallgatni ezt a sok agyament hülyeséget. Az a baja, hogy nem normális és kész.
Vegyetek neki néhány ruhát hozzátok is, probléma megoldva. Melegítő, pizsi, nadrág, pulcsi. Azt ne küldjétek vele haza, hanem maradjon nálatok.
Egyébként lehet, hogy a szép ruhákat turikban vásárolja. Ott lehet olcsón, jót vásárolni.
Bocs, én írtam, hogy megkérdezted már egyszer. Ha tévedtem, akkor elnézést, de majdnem szó szerint ugyanez volt a kérdés szövege. Nehéz elhinni, hogy több ilyen idióta anya is van.
Ne haragudj, nem akartalak piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!