Anya miért nem akarja, hogy meglegyek keresztelve?
Figyelt kérdés
Valamiért nem akarja :O de én szeretném,ha meglennék :/ .. azt mondja pénzbe kerül. de most ennyire sokba kerülne??
16/L
2013. okt. 12. 21:15
1/9 anonim válasza:
A legtöbb helyen ingyen van. Várj még két évet és akkor nem kell a beleegyezése.
2/9 anonim válasza:
Vidiripi
Miért akarod hogy megkereszteljenek?
3/9 anonim válasza:
A keresztelés ingyenes, amúgy meg majd 18 év fölött meg szabadon dönthetsz erről. Nem tudom, hogy miért ellenzi, erről őt kéne megkérdezni.
4/9 anonim válasza:
Önmagában a kereszteles nem kerül pénzbe.
Amúgy jársz majd hittanra, olvasod a Bibliát es el jársz misére is?
5/9 anonim válasza:
Én 17 évesen lettem megkeresztelve, saját döntésemől. A szüleimet nem is kérdezték meg erről. Nem hinném, hogy hivatalosan kell a szüleid beleegyezése.
De csak akkor érdemes megkeresztelkedned, ha komolyan is gondolod a hitet, csak úgy buliból nem sok értelme van.
Miért akarsz megkeresztelkedni?
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell érte fizetni. Legalábbis nálunk nem kell, a keresztelés és a bérmálás ingyenes. Egyedül babáknak szoktak venni a templomban kis ruhát emlékbe, de egy felnőtt nyilván nem vásárol ilyet. Viszont nálunk ha jól tudom a keresztelkedés előtt kötelező valamennyi hittan órán részt venni.
7/9 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg?
Mi csak tippelgetni tudnánk, neki meg ki tudja milyen oka van rá. Lehet, hogy egyszerűen csak nem csípi, lehet hogy van valami gyerekkori rossz élménye.
9/9 kismutyesz_ válasza:
Én csecsemő koromban lettem megkeresztelve, de egyáltalán nem vagyok hívő. Egyébként tényleg ingyenes. Anyukádat kérdezd meg, hogy miért ellenzi. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!