Valaki megmagyarázná ezt nekem? (Holokauszt)
Nem szeretnék törvényt sérteni, ezért teszem fel a kérdést.
1991-ben az addigi 4 millió áldozatot hirdető táblát Auswitzben lecserélték egy olyanra, amely "csak" 1,1 millió áldozatról beszél. A kérdésem az lenne, hogy 4-1,1 egyenlő ugye 2,9 millióval. De akkor ezt a számot miért nem vonták le az összáldozatok számából, ami 6 millió?
Karsai professzornak olvastam egy válaszát erre, amiben azt írja, hogy a 6 milló ettől függetlenül valós, mert az Einstanzgruppe, ami a partizánokat kiiktató egység volt megölt legalább annyi zsidót. A gond ezzel az, hogy a létszáma ennek az egységnek 2-10 ezer között mozgott, és hogy a zsidókat már deportálták (elvileg). De ha feltesszük, hogy minden második partizán zsidó volt, akkor 2x 2,9 egyenlő 5,8 millió partizánt kellett volna legyilkolnia egy 2-10 ezer fő közötti alakulatnak. Hogyan lehetséges ez?
Amennyiben valaki nem ért egyet Karsaival és alternatív magyarázata van, azt is szívesen meghallgatom.
Tessék. Tényleg nehéz rá válaszolni, mert a hivatalos kereteken belül nem lehet. Te is jól tudod, hogy egy hazugsággal állunk szemben, hiszen zavarodottságodban kiraksz negyven ":)" jelet.
És ez nem „partizánvadász” egység, hanem KIVÉGZŐOSZTAG volt…
ezek nem katonák, hanem HÓHÉROK voltak…
Ja, a németek nem tudják, a pontos nevet:))))
EINSATZGRUPPEN der Sicherheitspolizei und des SD
09:28
Igyekszem jó képet vágni ennyi HÜLYESÉGHEZ:)))
09:28
Utolsó észrevétel (fárasztó már ez…)
Remélem észrevetted, hogy egy FÉLREGÉPELÉSRE hivatkozol („einstazgruppe D”)
A holokauszt szócikkekben EGYSZER valaki rosszul írta le unos-untalan emlegetett „Einsatzgruppe” nevet…
OLYAN SZÓ NINCSEN A NÉMETBEN hogy „einstaz”…
No, én végeztem…
Tanulságos volt ez a csevej…
ÉS OLYAN NÉMET SZÓ SINCSEN, hogy „Einstanz” (nincs olyan német kifejezés, hogy Einstanzgruppe...)
(eredetileg erre hivatkoztál, de 09:28-kor már az einstaz mellett törtél lándzsát…
nincs olyan német kifejezés, hogy Einstazgruppe...
Legalább tanuld meg a nevüket helyesen leírni, ha hivatkozol rájuk:)) )
Ezzel a GYÖNGYSZEMMEL mit kezdjek? :)
Idézet Tőled:
„De ha feltesszük, hogy MINDEN MÁSODIK PARTIZÁN ZSIDÓ VOLT”
Te ezt a hülyeséget komolyan gondolod?
Ez már annyira GYERMETEG, hogy csak kacagni lehet rajta:)
Te komolyan ezzel akarod befolyásolni a „közvéleményt”? :)
ez most paródia vagy provokáció? :)
Újabb apró észrevétel a fantasztikus kutatásaidhoz
Azt írtad, hogy
„Auswitzben”
Könyörgöm ezt
Sch-val írják:)
AuSCHwitz
Ja és esetleg belinkelhetnéd a Karsai-cikket
Azok után, amiket itt összeírtál nem vagyok meggyőződve arról, hogy hűen tolmácsolod…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!