Valaki megmagyarázná ezt nekem? (Holokauszt)
Nem szeretnék törvényt sérteni, ezért teszem fel a kérdést.
1991-ben az addigi 4 millió áldozatot hirdető táblát Auswitzben lecserélték egy olyanra, amely "csak" 1,1 millió áldozatról beszél. A kérdésem az lenne, hogy 4-1,1 egyenlő ugye 2,9 millióval. De akkor ezt a számot miért nem vonták le az összáldozatok számából, ami 6 millió?
Karsai professzornak olvastam egy válaszát erre, amiben azt írja, hogy a 6 milló ettől függetlenül valós, mert az Einstanzgruppe, ami a partizánokat kiiktató egység volt megölt legalább annyi zsidót. A gond ezzel az, hogy a létszáma ennek az egységnek 2-10 ezer között mozgott, és hogy a zsidókat már deportálták (elvileg). De ha feltesszük, hogy minden második partizán zsidó volt, akkor 2x 2,9 egyenlő 5,8 millió partizánt kellett volna legyilkolnia egy 2-10 ezer fő közötti alakulatnak. Hogyan lehetséges ez?
Amennyiben valaki nem ért egyet Karsaival és alternatív magyarázata van, azt is szívesen meghallgatom.
"Egyébként nagyon nem mindegy hogy 3 millió vagy 6 millió"
ez már patológikus...
16:42
no akkor világosíts fel bennünket miben kéne hinni? :)))
Főbb vonalakban... :)
mondjuk mondd el azt, hogy azok a "megátalkodottak" (tudod akiket el lehet ítélni, a "holokauszttagadók") mit terjesztenek
ebben az esetben legalább tudni fogjuk, hogy mit nem kéne elhinnünk:)))
PS: nem tudtam erről a holokauszt-tagadó izé-bizéről
hiba ilyen törvényt hozni...
kontraproduktív..
egyébként ha valami konkrétabbat akarsz
a lengyel zsidó-közösség
pl. 1938 óta
3 millióról
20 EZER főre olvadt le
ez lényegében teljes DEMOGRÁFIAI ÖSSZEOMLÁS...
a zsidók Bulgáriában, Romániában és Budapesten vészelték át legjobban a holokausztot
a vidéki magyar zsidóság – akiknek a döntő többsége már magyarul és nem németül beszélt – lényegében eltűnt a történelem színpadáról…
hatalmas űrt hagytak maguk után
és nacionalista barátaink számára talán az se közömbös, hogy ezzel egy sor korábban masszívan magyar többségű város elveszítette a magyar arculatát… (pl. Munkács, Nagyszőlős, stb.)
Erre az „opuszra” hivatkozol? :
így első blikkre nem vagyok tőle elragadtatva:)))
konkrét kérdés:
mit keres az anyag végén (104. oldal)
„Az Ady Endre 1878 közepén” című fénykép
Ő is zsidó lett volna? :)))
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
Van válaszod a kérdésre? Ha nincs, miért írogatsz ide?
15:18
Én kérdeztem:)
Hányan haltak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!