Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaki megmagyarázná ezt...

Valaki megmagyarázná ezt nekem? (Holokauszt)

Figyelt kérdés

Nem szeretnék törvényt sérteni, ezért teszem fel a kérdést.

1991-ben az addigi 4 millió áldozatot hirdető táblát Auswitzben lecserélték egy olyanra, amely "csak" 1,1 millió áldozatról beszél. A kérdésem az lenne, hogy 4-1,1 egyenlő ugye 2,9 millióval. De akkor ezt a számot miért nem vonták le az összáldozatok számából, ami 6 millió?

Karsai professzornak olvastam egy válaszát erre, amiben azt írja, hogy a 6 milló ettől függetlenül valós, mert az Einstanzgruppe, ami a partizánokat kiiktató egység volt megölt legalább annyi zsidót. A gond ezzel az, hogy a létszáma ennek az egységnek 2-10 ezer között mozgott, és hogy a zsidókat már deportálták (elvileg). De ha feltesszük, hogy minden második partizán zsidó volt, akkor 2x 2,9 egyenlő 5,8 millió partizánt kellett volna legyilkolnia egy 2-10 ezer fő közötti alakulatnak. Hogyan lehetséges ez?

Amennyiben valaki nem ért egyet Karsaival és alternatív magyarázata van, azt is szívesen meghallgatom.

2011. aug. 2. 15:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 A kérdező kommentje:
És akkor most végre bármiféle mellébeszélés nélkül várom a választ a KÉRDÉSEMRE.
2011. aug. 9. 21:06
 122/126 anonim ***** válasza:
53%

"2. Mítosz: a zsidók világuralmi terveket szőnek és felvásárolják Magyarországot

Valóság: tévedés"

Sajnos nem tévedés. A magyar föld nem eladó, de nagyon komoly politikai nyomás van, ami arra irányul, hogy eladható legyen. Továbbá illegálisan, helyi emberkék révén az ország több területén is nagy ütemben vásárolják a magyar földeket. Budaházi is azért ül börtönben (nem, nem terrorizmusért), mert volt pofája leleplezni a sukorói ügyletet. Az érintett zsidókat pedig a mai napig nem lehet kihallgatni, de Budaházy már mióta börtönben sínylődik "Magyar"országon.

2011. aug. 9. 21:13
 123/126 anonim ***** válasza:
90%

Ebcsont ma 20:38

Én nagyon kevés vagyok ahhoz, kedves Ebcsont, hogy válaszoljak a kérdéseidre. Részemről pusztán annyit tudok mondani, hogy az általánosítás semmiképpen nem megengedhető egyetlen népcsoport esetében sem. Egyes emberek adhatnak okot utálatra, de egész népek nem.

Ismereteim szerint több nép irányában is mutatkozik hasonló, általánosító ítélet, gondoljunk csak a magyargyűlölőkre például. Ugye, nem kell megneveznem azokat a népeket, amelyek utálnak minket, és az utálat mértékét sem kell megjelölnöm?

Mégis csak egy példa: Nemrég láttam egy Magyarország nélküli Európa-térképet a neten... Tehát csak ennyire. :((

Hogy nálunk miért épp a zsidókat és a cigányokat utálják, annak természetesen az egyik oka lehet az egyes emberek viselkedésére alapozott általánosítás, sztereotípia, vagy előítéletesség (más népekhez hasonlóan); de egy kis plusz az ő esetükben az "idegenség". Nem tudom, merre élsz, de felénk a környező falvakban a városokból betelepülőket még évek múlva is "jöttmentnek" hívják a falusiak. /Néhány esetben "gyüttmentnek"... :) /

Ha valóban érdekel a téma, ajánlom szíves figyelmedbe az előző válaszaimban megtalálható linkeket, továbbá egy egyszerű kereséssel el lehet kezdeni a tájékozódást:

[link]

2011. aug. 9. 21:21
 124/126 anonim ***** válasza:
0%

Berta, ma 21:21

A magyar gyűlölet egyáltalán nem világjelenség. Bűntudatból és a lehetséges revíziótól való félelemből fakad. Magyarországot csúnyán megtépázták, területének kétharmadát elvesztette. Ezek a területek nem Amerikába kerültek, nem Kínába, nem Ausztráliába, hanem értelemszerűen a környező államocskákhoz csatolták őket, amikből így lettek igazi államok. Egyszer a magyar területek jelentős része már visszakerült Magyarországhoz, és valljuk be, amíg Magyarország létezik, amíg magyarok léteznek, addig mindig benne van a pakliban egy új revíziónak a lehetősége, mégha ennek az esélye jelen körülmények közt egyenlő is a nullával, dehát ugye lassacskán a liberalizmusnak is leáldozik, és akkor ki tudja mi lesz.

A környező népek nem utálnak minket, hanem csak az érintett népek nacionalistái, ahogy a mi nacionalistáink is utálják ezeket a népeket.

A németek és hollandok kölcsönösen rühellik és megvetik egymást. Az angolok és a skótok szintúgy, akárcsak a kínaiak és a japánok, de ezeknek mind történelmi okai vannak.

Ezzel szemben a világon kivétel nélkül jelen van az antiszemitizmus és a cigányellenesség, holott a palesztinokat és néhány köryező arab országot leszámítva a zsidók senkitől nem vettek el területeket, a cigányság meg "természeténél fogva" képtelen államalapításra.

Sejtettem én, hogy a kérdésemre nem fogsz tudni választ adni, mégpedig azért, mert te is tudod, hogy légy van a levesben. A légy a létező antiszemitizmus és cigánygyűlölet, a leves meg gyönyörűszép és majdnem hibátlan világnézeted.

Engedd meg, hogy megadjam én a választ arra, miért annyira népszerűtlen a nagyvilágban mind a zsidóság, mind pedig a cigányság.

A cigányság a parazita életmódja miatt. Az olyan bűncselekményekre való hajlamosság miatt, amik tipikusan rájuk jellemzőek, és a világban tipikusan a legnagyobb számban ők követnek el. Ilyen a zsebmetszés, betörések, terménylopások. Illetve az idősök ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények, amiket több mint 99%-ban csakis kizárólag cigányok követnek el! Ezen felül értelmi színvonaluk csekélyebb, jellemük primitívebb, és nem túl szórakoztató velük egy társaságban lenni. Ennyit általánosságban, leszögezem vannak kivételek, többet is ismerek személyes ismeretségi körömből is, bár ők nem vértiszta cigányok már.

Miért van antiszemitizmus? Az egyik legfőbb oka talán az, hogy a zsidóság szeret beszivárogni más országok, más államok vezető köreibe, és ott olyan politikai, gazdasági irányváltoztatásra veszik rá az adott országot, ami az adott országra nézve nem túl előnyös. Mondhatjuk bátran, hogy a bűnözés elleni hatástalan védekezés az ő rovásukra irható. Nem a zsidó emberekére, hanem a beszivárgott, pozícióba jutott zsidó értelmiségiekre. Megbénítják az ország természtes immunrendszerét, mindenféle alja bűnözőkknek olyan jogokat adnak, amitől a becsületesen dolgozó, munkából élő emberek kiszolgáltatottak lesznek, és terrorban kell élniük. A cigánybűnözés létező jelenség, és ezen zsidó liberálisok miatt nem lehet ellene tenni semmit. Továbbá, az említett, beszivárgott vezetők nagyon szeretik a befogadó nemzet szkeptikusabb tagjait lenácizni, rasszistázni és ezzel együtt így kiiktatni őket. (Tőled is már alig várom, hogy mikor teszel utalást arra, hogy náci lennék, csak nyugodtan, kaptam már ilyen jelzőt mástól is, túlélem. :-) )

Na de miért tesznek ilyet az említett zsidó származású értelmiségiek Magyarországon és a világ más országaiban? Az ok egyszerű. Demoralizálni kell ezen nemzeteket, így könnyebb őket irányítani. Azért valljuk be, nekik sokkal jobb, ha a sok sötét hülye nem őket utálja, hanem a cigányokat? Ugyanúgy lehet az ilyeneket fasisztázni, de a szélsőjobbosok nem őket lövik le, hanem ezeket a cigányokat. A cigányok felbátorítása, és előtérbe tolása a zsidóság védelmét szolgálja.

Na, de csak ezért van antiszemitizmus? Nem! Ezen zsidó érdekkörökben igazából nem érdekképviselet folyik, mint ahogy te írod, hanem gazdasági, politikai hatalomra törés. Ezen liberális köntösbe bújt gazdasági/politikai csoportok igazából csúnyán visszaélnek nemcsak a politikai, hanem a gazdasági befolyásukkal is. Uralják a médiát, a politikát és a gazdaságot. Mindezt burkoltan, nehezen bizonyíthatóan. Kismillió trükkjük van ezen vádak kivédésére, ezek közül a náci kártya az, amikor már más érvük nincs. A náci kártyával gyakorlatilag likvidálni lehet bármely befolyásos politikai vezetőt, aki szembe mer szállni velük.

3 dolog van ebben a világban, amire igazán nagy hangsúlyt fektetnek.

- Gazdasági hatalom (Minden alapja a pénz).

- Politikai hatalom (Ez biztosítja nekik, hogy visszaélhessenek a gazdasági befolyásukkal).

- Média (Ez védi a politikai befolyásukat, de ehhez sok pénz kell, amit meg a gazdasági befolyásukból fedeznek többek közt)

Gazdaság, Politika és Média. Kő, papír, olló.

2011. aug. 9. 22:13
 125/126 anonim ***** válasza:
90%

00:45

Köszönöm a bókot, nagyon kedves tőled. Mondhatnám _ismét_ nagyon kedves, ahogy azt már megszokhattuk. Úgy tűnik, tegnap csak véletlenül próbáltál normális hangnemet megütni. Sajnálom, beszélgethettünk volna egy jót.

Pedig most elolvastam a kurucos cikkedet, még a másikat is; csak nem volt időm reagálni rá, mégpedig azt, hogy egyértelműen nem Karsai az, aki félrebeszél.

Csak mire idáig eljutottam volna, épp bejelentetted, hogy töröltetni akarod a válaszokat; így elment egy csomó időm azzal, hogy másolgattam a 15 oldalt.

Valószínűleg számtechből is félművelt vagyok, mert elég lassan ment.

2011. aug. 10. 00:54
 126/126 A kérdező kommentje:
Nah, 57-es, megkaptál minden szükséges dokumentumot. A táblákról és Karsai állításáról is. Nos, akkor hogy lehetséges, hogy 6 millió - 2,9 millió az = 6 millió?
2011. aug. 11. 04:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!