Holokauszt tagadásért mennyit lehet kapni? és önkényuralmi jel tetoválásért? (horogkereszt;birodalmi sas)
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 10:20
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem ne tetováltass. Elég primitív.
2/7 anonim válasza:
Ha Igaz Fehér Árja vagy, nem tetováltatsz. Vagy nem tudod, hogy ez a szerintetek Alsóbbrendő Színes Népektől ered?
4/7 anonim válasza:
meg hát a sitten a tetoválásért megkapod, majd a cigóktól, ami "jár" :D
5/7 anonim válasza:
Nem a Fehér Árja Testvérek miatt nem tetováltatunk, hanem a Biblia miatt,
„Ne vagdaljátok be testeteket halottért, és ne végezzetek magatokon tetoválást. Én vagyok az Úr!” (3Móz;19:28).
„És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és
szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg” (Jel;13:16).
stb.
6/7 anonim válasza:
Hogy érted hogy mennyit? Két zsák krumplit....
7/7 anonim válasza:
Btk.
Önkényuralmi jelképek használata
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
terjeszt;
nagy nyilvánosság előtt használ;
közszemlére tesz;
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!