Melyik országban engedélyezett a horogkereszt viselése?
Figyelt kérdés
Melyik országban vehetnék fel úgy egy horogkeresztes pólót, hogy senki nem szól érte egy szót se?2011. jún. 14. 14:33
1/20 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, itt is felvehetnéd, legfeljebb senkinek nem lenne kétsége afelől, hogy hülye vagy.
2/20 anonim válasza:
USA-ban nem büntetnek meg érte, de ha egy pólót veszel fel, amin horogkereszt van, akkor a civilek verik szét a fejedet.
3/20 anonim válasza:
Indiában hordhatod, ott is svasztikát, és még nem is háborodnak fel, hogy mekkora náci vagy.
Hitlerék is onnan lopták ezt a jelképet, csak megfordították.
4/20 anonim válasza:
A Finnek is biztos indiából lopták a zászlajukban szereplő horogkeresztet ugye kedves utolsó?
5/20 anonim válasza:
A horogkereszt valóban Indiából származik, csak ott már évezredek óta egy szent jelkép.
6/20 anonim válasza:
szerintem felveheted itthon, de készülj fel arra hogy az utcán pofán fognak röhögni.
7/20 anonim válasza:
Sokan itt sírnak, hogy milyen sz@r az anyagi helyzetük meg nincs munka stb., csak azt nem veszik észre, hogy saját magukat hozzák hátrányos helyzetbe. Az ilyen hülyeségekkel rengeteg idő és energia elmegy a fontos dolgokról. És persze egy csomó pénz is ugrik. Tavaly pl kénytelen voltam megválni egy jobbikos alkalmazottamtól, mert elkezdett a munka rovására válni a "politizálása". Most jogosan tüntethet, hogy nincs munkája és nem tudja fizetni a hitelét.
8/20 anonim válasza:
Hogy senki nem szól érte egy szót sem úgy egyikben sem. Egyébként meg maga a horogkereszt mindenhol engedélyezett.
9/20 anonim válasza:
10/20 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem célom az, hogy felvegyek egy ilyen pólót. Csak elgondolkoztam ezen...
Egyébként Hitler fan se vagyok, nagyon sok dolgot másképp csináltam volna, és akkor nem lett volna a fölösleges pusztítás stb. stb., ebbe most nem szeretnék belemenni.
2011. jún. 14. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!