Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Horogkereszt? Suliba?

Horogkereszt? Suliba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelentkeztem egy '56-os "versenyre". Melyben van egy olyan feladat, ahol plakátot kell készíteni. Nekem van egy ötletem, de ahhoz önkényuralmi jelképek kellenek. (Horogkereszt, vörös csillag [ha az annak számít, gondolom igen]). Tehát nem éltetném a náci eszmét, sőt...

Csak nem tudom, hogy ha papírra vetem, abból lenne-e gáz...

Középiskolába járok.

2010. okt. 16. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de amúgy mit jelképezne konkrétan az a horogkereszt, (Jó, persze tudom, h mit, de hogy hogyan jön az 56-hoz, azt nem értem) :DD
2010. okt. 16. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó volna tudni, mi lenne pontosan ez. Amúgy az ilyen esetekben általában nem tilos használni, a történelemkönyvekben is benne van. A legjobb szerintem az volna, ha megkérdeznéd a töritanárodat.
2010. okt. 16. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
lenne..
2010. okt. 16. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaz, valóban "lenne", elnézést.

második

2010. okt. 16. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja, bocs már, hülyeségeket beszélek.

második

2010. okt. 16. 20:07
 6/9 anonim válasza:

Nyugodtan elkészítheted a plakátot,nem az eszmét akarod hirdetni,csak egy ábrázolás lesz.

Csak nehogy kiplakátold a városban.

2010. okt. 16. 21:05
 7/9 anonim válasza:
Ettől függetlenül gondold át,hogy ráteszed-e a horogkeresztet mert bár jogilag megteheted,de nem biztos hogy népszerű lesz a tanárok körében.És az elég rossz érzés,ha az alkotó nem kap elismerést a munkájáért.
2010. okt. 16. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, pedagógiai célra szabad a használata.
2010. okt. 18. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd a Nemzeti együttműködési nyilatkozatot is lerajzolni
2010. okt. 20. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!