Miért vannak betiltva a drogok? És mi alapján?
Miért van az, hogy elvileg jogállamban élünk, és mégis tűzzel-vassal üldözik azokat az embereket, akik valamilyen drogot használnak? És ez sajnos nem csak Magyarországra vonatkozik!
Milyen jogalapjuk van erre, hiszen az alkotmány mindenhol védi a személyi szabadságot? Mi köze van bármilyen hatóságnak ahhoz, hogy egy ember mit csinál magával?
Miért van mégis néhány drog (pl. nikotin, koffein, alkohol) teljesen legálisan forgalomban?
"A kérdés meg kicsit komolytalan, mert aki tudja, hogy valami illegális, az nem kérne ilyen burkolt megerősítéseket"
-Szerintem a kérdező oldalakkal ezelött tisztázta,hogy nem akar megerősítést! Mit szerintem? Olvass csak vissza!
Az hogy mit ír és az, hogy mire gondol az nem =.
Felőlem azt csinál amit akar. Még az okfejtésekben is van valami, hogy a fű, vagy alkohol a veszélyesebb.
Nem értem...PL itt: [link] rengeteg infó van a termesztésről (panelban is) Ilyesformán nem árt senkinek, lebukni se tud hacsak nem akar majd eladni. Szal bár törvény tiltja szipákolhatna egész nap lebukás nélkül. Mit akar? Parkban szívni?
Az ilyennek úgyis az kell amiben van egy kis kaland.
Ha legális lesz a fű, akkor majd Ecstasy, vagy Mefedron után nyafog...
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!