Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
27%

Riogatás a migráció??? Nézzétek már meg Frankfurti!!! Már most 52% migráns!! Svédország már 2050 után elsőként át fogja lépni az 50%-ot!! Milyen élet lesz ott?? Jól mondta a buszon a möttem ülő asszony, hogy Németország, Anglia, Svédország, Franciaország, Belgium már sose lesz olyan mint volt!

Azok oda nem dolgozni mennek, (tisztelet a kivételnek) hanem azért, hogy belekapaszkodjanak az ottani szociális hálóba és kihasználják a nyugat európai országokat. Köszönöm szépen, Magyarország ne legyen migráns ország!!

2018. febr. 23. 18:59
 72/138 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, idehaza a balos média nem tud migráns invázióról, rajta kívül minden más igen. De lehet, hogy érdemes kitartani a migráció ellenes kampányban. Vonzó ország leszünk a befektetőknek, Európa békeszigete leszünk. Amikor a migránsok lerágják a fejlett nyugati országok húsát, már nem lesz éedemes oda befektetni. De viccet félre téve, nagy ára lesz a migráns simogatásának.
2018. febr. 23. 20:09
 73/138 anonim ***** válasza:
93%

#71 dehogy is! Frankfurtban már 345% a migráns! Több ott a migráns mint az ember.

Hát igen, mindenki vágyakozik a világon Magyarorszák kiváló szociális hálója után, mert itt olyan jól élnek az emberek, hogy hihetetelen.

#72 bizony, a nyugat hanyatlik, győzni fog a szocializmus, és moszkva lesz az új párizs!!!

2018. febr. 23. 21:33
 74/138 anonim ***** válasza:
2018. febr. 23. 21:50
 75/138 anonim ***** válasza:
25%
Ballibsiknek nem tetszik az igazság, sose szerették!
2018. febr. 24. 08:03
 76/138 anonim ***** válasza:
95%
Csak a Jobbik!
2018. febr. 26. 17:58
 77/138 anonim ***** válasza:
5%

Jobbik?? Szerencsétlen Vona már tényleg egy vicc. Nem rég ezt mondta: "A globalizmus sötétségben számomra az iszlám az utolsó fénysugár"

Mit akarsz???

2018. febr. 26. 20:15
 78/138 anonim ***** válasza:

[link]

Na akkor ennyit a fidesz-médiáról 😂😂😂

2018. febr. 26. 20:57
 79/138 anonim ***** válasza:

nem rég a felcsúti KISZ titkár, is dícsérte az iszlámot, sőt azt mondta, hogy magyarországon szükség van a bevándorlókra, és 2 milliónak helye lenne az országban. Meg azt is mondta, hogy magyarország nyugatos, és arra kell tartani, és az "agresszor" oroszoktól csak a gáz jöjjön... Szóval mindennek az ellenkezőjét amit ma mond. És már régebben is mondta annak az ellenkezőjét. kb 10 év nála egy 180 fokos ciklus :)

2018. febr. 26. 21:08
 80/138 anonim ***** válasza:
67%
Lehet mondani, hogy a Felcsúti polgármaster, meg ki és mit mondott, de egy szál ellenzéki madarat se láttam, hogy a brüsszelítáknak beszólt volna, hogy tartsák meg a bűnöző migránsaikat, mert ide nem fognak jönni. Mindegyik csak lapít a fűben, mint a nyuszi, pedig lassan kampányt lehet nyerni a migráns ellenességgel, mégse teszik. Mire kellene gondolnom?
2018. febr. 27. 08:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!