Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
Mert akik keletebbről jönnek azok nem emberek, hanem állatok? Nem kell szerintem ennyire általánosítani.
És nem, nem kérek videó linkeket, hogy mit csináltak itt meg ott, magyarokról/németekről stb is készültek ugyanilyen felvételek.
Persze az iszlám nehezen asszimiláló vallás, mert ugye ez nem csak egy vallás, hanem úgymond életforma. Nem tagodom, nem vagyok elvakult, lehetnek problémák ebből, de az, hogy itt a 40+-os csak a propanganda köztévéből tájokozódó birkák szó szerint rettegnek mindentől, aki idegen, az valami kiábrándító. Főleg úgy, hogy le merem fogadni a 80%-uk még csak migránst SEM LÁTOTT, csak kérdés nélkül lenyeli amit a kormány lenyom a torkán.
Magyarországon a legnagyobb a félelem a migrációtól egész európában, úgy, hogy közben itt a legkevesebb a számuk. Ez pedig amiatt van, mert a komány ezt nyomja 24/7 megállás nélkül. Valós probéma, nem tagadom, de hogy az egész kampányuk erre építik, a félelemre, a magyar emberek megfélemlítésére? Undorító. Idesebb kommentelők biztosan tudják mi volt anno kommunizmusban, közellenség keresés (Soros), akitől majd a Dicsőséges Párt (Fidesz) megvédi a pórnépet, migráció is hasonló falat.
Sajnálom, hogy ezt mondom, de az idősebb réteg megvezethetőbb, ezért áll a fidesz szavazótábora szinte csak öregekből. Avagy nem lesz kormányváltás 2018-ban, csak majd ha a begyöpösödött öregek meghalnak, kik ugye a szavazataik 90%-át adják, sajnálom mégegyszer, de így van. Várom még a kommenteket, sosem elég.
Valóban igazad van abban, hog a többi párt nagyon kicsi, és mind eltérő érdekek mentén mozog, nem fognak egyetérteni.
Az mszp már valóban rengeteg kárt okozott, és ha kormányközelbe kerül, fog is.
A kivándorlások alattuk kezdődtek, nem a fidesz alatt, ezt mint tizenegy éve Angliában dolgozó mondom neked, nem volt ennek politikai oka, inkább a vonzóbb külföldi pénz volt az ok, nem a politika miatt mentek ki külföldre.
A jelen világpolitikai helyzettel érdemes tisztában lenned, ha a hosszútávot nézed. Az Eus támogatások még két évig "lophatók" utána nem. Azonban az EU nálunk Angliában ezzel a migrációs politikával óriási károkat okozott.
Hiddel, tudom, miről beszélek, milyen volt, amikor idejöttünk - vannak arab barátaim, sok! ők is be vannak rezelve a migránsoktól, mert a nem tanult, nem integrálódni képes réteg érkezik tömegekben, naponta látjuk - régebben volt egy kellemes multikulti, teljesen jól elvoltunk egymással.
Az jó volt, nem volt sok semmiből, és keretbe volt foglalva, angol keretbe.
Mostanában erősen csökkent a közbiztonság, de az angol feeling is, én azért jöttem ide sokakkal együtt, mert szeretem az angol tájakat és mentalitást, itt akartam dolgozni, és jól megvoltunk az indiai orvos, muszlim mérnök, koreai közgazdász barátaimmal.
Ma nekik is rossz, mert egy kalap alá veszik őket a műveletlen, durva alsóbb népréteghez tartozó migránsokkal, akik nem családok, hanem fiatal férfiak.
Nem kell elhinned, de attól még ezt látjuk itt naponta, és nem örülünk neki.
Akik beilleszkednek, beszélik a nyelvet, azokkal nincs probléma, de ezek sokkal kevesebben vannak, mint hinnék.
A fidesz rengeteg dolgot csinál rosszul, sokaknak ellenszenves a gázszerelő, a plakátok, és joggal.
Mégis azt mondom Neked, a jelenlegi helyzetben ezt kell mérlegelni, két év után nem tudnak majd lopni, viszont ők biztos nem fognak idehozni migránsokat.
Köszönöm hogy végigolvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!