Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
"Migránsokat én sem akarok! Ezért szavazok az ellenzékre és nem a migránsokat ránk árasztó orbán kormányra."
Nos, éppen azt teszed. Mármint a migránsokra szavaztál, csak hogy tudd! Ne tévesszen meg a baloldali média! Az ellenzék akar migránsokat, mert később szavazóbázist akar belőlük kovácsolni. Sose volt nekik semmi se drága! Mit gondolsz, miért lapítanak, mint a nyuszi a fűben, ha migráns kérdést vet fel valaki? Sose foglaltak állást a migrációval kapcsolatban. Megy a ködösítés, hogy ők is befogadtak ennyi, meg annyi migránst, de azok nem azok az illegális iszlám bevándorlók voltak, akik feldúlták fél európát. Ennyi erővel te is, és aki kimegy dolgozni mondjuk a németekhez, az is migráns.
"Vona Gábor néhány főbb pontot is kiemelt a programból:
elszámoltatás, a korrupcióellenes ügyészség felállítása
a határkerítés meghagyása, a határőrség visszaállítása" stb. stb.
Gondolom ezt is illene bemásolnom, a forrást, mielőtt tényekkel dobálózok, néha követhetnék ezt a példát a fideszesek is... A szöveg a jobbik '18-as választási programjából van.
Több hazugságot tényleg ne... Köszönöm.
"Azt hiszem hogy mindenki szabadon leírhatatja a véleményét, már ha normális. Én ennek az ellenzéknek nem vagyok hajlandó bizalmát szavazni, egyikben sem bízik meg egy cseppet sem, egyszerűen kóklerek"
Nem, nem kóklerek. Ez így ebben a formában nem igaz, egyszerűen ködösítés! Egyszerűen idióták! Na így már jobban hasonlít az igazsághoz. Amatőr banda, arra is képtelenek, hogy csak egyszeri találkozás alkalmával ne vesszenek össze, egy kutyaól kitakarítását se lehetne rájuk bízni, a kutyatálon is összemarakodnának.
Én már nem szavazok a Jobbikra. Nézzétek meg Morvai Krisztina véleményét is, nem véletlenül nyilatkozta azt, amit mondott. Nekem túl nagy ez a pálfordulás, ami az iszlám irányára vonatkozik, Vonának már a "globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár" na én ebből nem kérek.
Nem véletlenül mondta az öreg székely Erdélyben, hogy a "disznóólamot se bíznám rád" (nem még az országot, teszem hozzá). S a kötelező betelepítési kvóta elleni alkotmánymódosításra emlékeztek? Mit is mondott Vona Gábor? Aki azt nem szavazza meg, az hazaáruló. Ők nem szavazták meg. Köszi Jobbik, Helló!
Balos trollok osztogatják a piros pacsikat.
https://www.youtube.com/watch?v=fp8qVXiBRJc
https://www.youtube.com/watch?v=PwA5id-HCDE
Akkor most mi van a kerítéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!