Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/138 anonim ***** válasza:
90%
Válaszd a legkisebb rosszat, jó választás nincs a jelenlegi pártok között. A Fidesz alapból kizárva, nála rosszabb nem létezik. Vagy van olyan kormány rajta kívül akit maffiakormánynak titulálnak az emberek?
2018. febr. 23. 11:17
 62/138 anonim ***** válasza:
51%
Ha azt akarod, hogy tele legyünk mindenféle afrikai néppel, akik végig szarják, hugyozzák, szemetelik az országot és néha elkapnak egy egy nőt, meg ellopnak itt valamit, ott valamit, akkor szavazz a szélkakasra, Vonára, Fletóra, Karácsonyra, Fodorra meg ehhez hasonlókra
2018. febr. 23. 12:21
 63/138 anonim ***** válasza:

@12:21

Nálunk már időtlen idők óta itt vannak az egyetem miatt. A múltkorába két afrikai egyetemista megkéselte egymást egy éjszakai szórakozóhely előtt. Ennyit ér Vitya meg a nagy határzára.

2018. febr. 23. 13:42
 64/138 anonim ***** válasza:
100%

"akik végig szarják, hugyozzák, szemetelik az országot és néha elkapnak egy egy nőt, meg ellopnak itt valamit, ott valamit"

Amúgy ezt nap mint nap megcsinálják az ómigránsaink, a cigányok. Ellenük nem akar Vitya valahogy fellépni?

2018. febr. 23. 13:47
 65/138 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát persze hogy nem akar. Hát őket hordják majd kisbusszal szavaztatni.
2018. febr. 23. 13:47
 66/138 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a jobboldali médiát, teli van a migrációs politika következményeivel, az ezekkel való hírekkel. Tehát mondjuk ki, hogy kampányfogás. Rendben. Azonban ha megnézed a baloldali médiát, akkor legfeljebb egy-egy olyan cikk, ahol tagadják a migránsokkal való problémát, nincsenek no-go zónák, és pénzt fizetnek a migránsoknak, ha visszatérnek, stb. megy a "nincs semmi gond" című melodráma. Itt is van néhány agyament, aki ezt csinálja. Ez a baloldal kampánya. Azonban a nemzetközi sajtó teli van cikkekkel, videókkal, hogy nagy a baj, a német, angol, svéd, emberek nagy többsége nem akar bevándorlást, főleg nem muszlimokat akik nem akarnak mást csak élősködni, meg terrorizálni a lakosságot. Éppen azok diktátoroznak Magyarországra, akik a nyugati médiát is igyekeznek elhallgattatni, a lakosság akaratának fittyet hányva forszírozzák a bevándorlást, miközben a terheket nem akarják viselni, felelősséget nem akarnak vállalni. A korrupció a magyaroknál a legnagyobb, de mikor Gyurcsány Ferenc becsapta a magyarokat a tv-ben, hazugsággal megnyerte a 2006-os választást, majd kitudódott az öszödi beszéd, majd a rendőröket rájuk szabadította, amikor a költségvetési adatokat éveken át meghamisította, az országot eladósította, a sajtó naponta közölt újabb botrányokat a koalíciós kormány napi lopásairól - a Tiborc ügy ezekhez képest csak apró szabálytalanság volt - melyeket a baloldali média se tudott már elkendőzni, akkor persze demokrácia volt ám Magyarországon. Ha Németországban megerőszakolnak egy nőt a migránsok, mindjárt jönnek a "jogvédők" és kiderül, hogy a nő inzultálta őket. Ez a nyugati demokrácia, persze sehol semmi diktatúra, Junkers, Merkel, meg a többi jómadár csak a népüket védik. Az itteni ellenzéki kis pártok közül egyik se említi meg a nyugati baloldal erőszakosságát, folyamatos hazudozását. Amikor kirobbant a bevándorlási hullám, volt O.V. -nak egy érdekes beszólása, hogy itt valami háttér alku van a háttérben. Erre a baloldal ugrott is fel, hogy nincs semmilyen háttér alku, milyen is lenne? Ha a baloldal, az összes kis párt ezt belátná, akkor azt mondanák, hogy az EU polgárok fő többsége nem akar bevándorlást, miért nem tartják ezt tiszteletben, a sajtót nem kellene manipulálni, a bevándorlásról szóló valóságot meg nem kellene takargatni, és feltárni, milyen nagy lehetőség is nekünk a muszlim bevándorlás. Ehelyett azonban lapítanak, a migráns ügyet kerülik, nem akarnak tudomást venni a migráció következményeiről, takargatják azt, egyértelműen úgy viselkednek mint Merkel, Junkers, meg a züllött baloldali vezetőség. Ez az európai és hazai baloldal 2018-ban.
2018. febr. 23. 14:30
 67/138 A kérdező kommentje:

Én a fideszt valahogy egy uszító/befolyásoló kormánynak tartom, ha jól tudom szavazóbázisuk is többségében öregekből áll, kiket - mondjuk ki - könnyebb befolyásolni. Nincs internet ugye, hogy a többi pártról is tudjanak valamit (ellenzéki oldalak), köztévék nézése egész nap jobb híján, hol szintén egész nap csak a soros-soros-migránsok story megy. Megyei lapok szintúgy, minden az adott kormány kezében, végén még a média állami monopólium lesz.

Migránsokról is sokat olvastam kommentek közt. Szerény véleményem erről is, hogy félelmet akarnak kelteni az emberekben, hány magyar, ki nem a fővásorban lakik keveredett konfrontációba migránssal? Nem hiszem, hogy olyan nagy szám, sőt, szerintem a többség még nem is látott. Csak ugye az ember ha mindenhol ezt hallja, hogy megölnek és felrobbantanak minket el is hiszik egy idő után. Sajnálom, hogy ezt mondom, de befolyásolható embereknek tartom a fidesz szavazóit (bántó szándék nélkül). Másik mumus pedig ugye a Soros, kitől megvédi majd a népet a dicsőséges párt, a közellenségtől, mikor ugye ők is az ő ösztöndíjából tanultak anno.

Elég gusztustalan. Sajnálom, hogy így kérdés feltevőként oldalt foglaltam, muszájnak érzem már így ily közel a szavazáshoz. Köszönöm a kommenteket.

2018. febr. 23. 15:36
 68/138 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A nemzetközi sajtó azzal is tele van, hogy milyen korrupt a kormány (Guardian, New York Times...) Nem egy ilyen cikket olvastam az elmúlt hetekben. Az azért már tényleg komoly dolog lehet, hogy nívós lapok is megírják, persze utána 888-on vagy origón mindig kimaradnak az ilyen hírek, sokkal fontosabb ott, hogy egy noname német egy 0,1%-os támogatottságú pártban milyen királynak tartja Orbánt...

2018. febr. 23. 15:40
 69/138 anonim ***** válasza:
8%
Amikor Gyurcsány átverte a népet, megverette őket, meg eladta az országot, akkor is nagy demokrácia volt ám itt! Amikor 2006-ban Gyurcsány megnyerte a választásokat botrányos körülmények között, majd Brüsszel üdvözölte őket, az EU néppárt vezetője mondta, hogy annyira nem kellene pátyolgatni egy olyan miniszterelnököt, aki bármelyik fejlett nyugat-európai országban maximum 3 óráig lenne miniszterelnök. Jelenleg a Fideszre azok szavaznak, - kedves 67-es barátom - akik emlékszenek a 2002-2010 év közötti választásokra, és akiket nem sikerült becsapnia a mai baloldali médiának. Ha a mai migráns kérdéseket megnézed, mélyebbre kellene ásni ahhoz ugyebár, akkor látható, hogy a nagyobb csatornák mindenhol lehozzák a híreket, videókat, egész Európában, kivéve a magyar balliberális médiát. Miért is? A jelenlegi EU-s baloldal ugyanolyan züllött, mint a magyar, a médiát cenzúrázzák, a rendőrséget, bíróságokat korlátozzák, a lakosság akaratával teljesen szembe mennek, senki és semmi nem drága. A migránsokról csak annyit, hogy ássál mélyebbre, és ássál mélyebbre a 2002-2010-es időszakban, nézd meg a 2006-os Orbán-Gyurcsány választási vitát, vizitdíjat, hallgasd meg az öszödi beszédet, nézd meg Magyarország gazdasági adatait 2002 és 2010 között, mindezt elfogultság nélkül - kíváncsi leszek mit mondasz! Az idősebbekről annyit: ma már legtöbbjük jól eligazodik a neten, de tud valamit, amit te még hírből sem ismersz: tud a sorok között olvasni, amit te még nem tanultál meg.
2018. febr. 23. 18:46
 70/138 anonim ***** válasza:
Az a sajtó van tele, amelyik éppen most adja el Európát egy tál lencséért, néhány migránsért, amelyik korlátozza a sajtót, médiát, rendőrséget, bíróságokat, szemet huny a bűnözés újabb formái felett, mert migránsról csak jót, vagy semmit. Közben csak a másikra mutogatnak, de hogy ők milyen korruptak...ugye vicceltek?
2018. febr. 23. 18:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!