Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
Én kis pártra fogok szavazni.
Azt remélem, hogy talán ez egyik ilyenből kinőhet valami új és jobb. Az én szavazatom többet ér nekik, mint bármely nagyobb pártnak.
Az a lényeg, hogy minnél több párt legyen a parlamentben, így tovább tudnának fejlődni akár kormány váltó párttá. Az
Együtt vagy a Momentum volna nekem szimpatikus.
Olyan aranyos, hogy a Momentum-szimpatizáns "szeressünk mindenkit, toleráljunk, fogadjunk el, meg be" emberke rögtön lámpavasra lógatná, aki neki nem szimpatikus.
EZ maga a baloldal. A báránybőrbe bújt farkas. Aki megköveteli tőled, hogy fogadd el az általa megálmodott őrültségeket, de rögtön kicsinálna, ha arról van szó, hogy neki kéne elfogadnia valamit, amivel nem ért egyet.
Pontosan ezért nem fogok a Momentumra szavazni. Engem nem vernek át. Az erőszakosságuk már többször bebizonyosodott.
Listán mindenképp a Jobbikra!
Egyéniben mindegy, csak ne a fideszes tolvajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!