Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:
100%

Én kis pártra fogok szavazni.

Azt remélem, hogy talán ez egyik ilyenből kinőhet valami új és jobb. Az én szavazatom többet ér nekik, mint bármely nagyobb pártnak.

Az a lényeg, hogy minnél több párt legyen a parlamentben, így tovább tudnának fejlődni akár kormány váltó párttá. Az

Együtt vagy a Momentum volna nekem szimpatikus.

2017. aug. 25. 14:16
 22/138 anonim ***** válasza:
72%
Jobbik!
2017. aug. 26. 21:09
 23/138 anonim ***** válasza:
67%
Jobbik!
2017. aug. 31. 13:28
 24/138 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a prioritás az, hogy az illiberális és autoriter berendezkedést gátolni kell, teháat a mostani kormány ellen szavazok. Ezután kell kiválasztanom hogy kire. Európai gondolkodású, pozitív és valódi demokrata politikát szeretnék támogatni. Ezek jelenleg a kispártok. Momentum, LMP, stb.... ha sokan úgy gondolkodunk - és szerintem igen - nemsokára megfordulhat a kerék és ezek lesznek nagypártok. Lásd Franciaország. Szóval nem otthonmaradni, mert az a legnagyobb bűn. A demokrácia alfája és omegája a választás lehetősége. Éljünk vele!
2017. szept. 15. 14:29
 25/138 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az MKKPben tudok "megbízni", szóval én rájuk fogok.
2017. szept. 15. 15:00
 26/138 anonim ***** válasza:
22%

Olyan aranyos, hogy a Momentum-szimpatizáns "szeressünk mindenkit, toleráljunk, fogadjunk el, meg be" emberke rögtön lámpavasra lógatná, aki neki nem szimpatikus.

EZ maga a baloldal. A báránybőrbe bújt farkas. Aki megköveteli tőled, hogy fogadd el az általa megálmodott őrültségeket, de rögtön kicsinálna, ha arról van szó, hogy neki kéne elfogadnia valamit, amivel nem ért egyet.

Pontosan ezért nem fogok a Momentumra szavazni. Engem nem vernek át. Az erőszakosságuk már többször bebizonyosodott.

2017. szept. 15. 18:24
 27/138 anonim ***** válasza:
0%
#25: a választás arról szól, hogy ki üljön a pilóta székébe. Ha te a jópofa beszívott bohócot ültetnéd oda, ne csodálkozz, ha lezuhan a gép. Ez itt nem a dumaszínház! A parlamentben nem poénkodni kell, hanem megoldani a problémákat. Szerintem erre egy "viccpárt" alkalmatlan - mindamellett, hogy fontosnak és eredményesnek tartom, hogy felhívják a figyelmet a visszásságokra.
2017. szept. 15. 18:27
 28/138 anonim ***** válasza:
10%
Szinte biztosra vettem,hogy végül beesik ide egy soros-propagandista SZDSZ-klón momentumos népnevelő leninfiú agymosó szövegelése.
2017. szept. 26. 15:53
 29/138 anonim ***** válasza:
100%

Listán mindenképp a Jobbikra!

Egyéniben mindegy, csak ne a fideszes tolvajra.

2018. febr. 1. 23:35
 30/138 anonim ***** válasza:
11%
A fidesz az egyetlen aki fejlődést tudott hozni valamelyest és az egyetlen akik nem árulták el az országot migránsügy kapcsán.Az összes többi semmihez nem ért. MSZP Isten ments hogy azokat mégegyszer megszavazzák.Anyámat kirúgták 25 év óvonői állás után mert ezek a gyökerek meghozták a törvényt,hogy csak az minősül óvonőnek akinek diplomája van akinek középiskola az nem számít annak.Faxa. Bevezették a vizitdíjat. A gyógyszereiket az öregek alig tudták megvenni. 13.havi nyugdíjat eltörölték. Loptak mint a szarka. Ők írták alá azokat az uniós szerződéseket amelyek miatt kiszolgáltatott a gazdaságunk nekik.Tandíjat akartak mindenkinek. Bezártak egy rakás gyárat.Sokan öngyilkosok lettek miatta.Szétverték a mezőgazdaságot. Na ennyit róluk. Jobbik:6 évig voltak jobbikos.Múlt éven búcsút intettem nekik.Mivel a Vona Gábor fél évenként változtatja a mondatait.Elöbb népszavazást és Alaptörvénymódosítást is akart. Sőt külön felszólították a kormányt,hogy követelik a népszavazást.Amire eljött az ideje a népszavazásnak meg költséges közvéleménykutatásnak minősítették és akik addig legjobban követelték meg fél évvel később elítélték.Az Alaptörvénymódosításért is lobbiztak.Mire eljött az ideje meg ők vágták gallyra az egészet,hogy nem szavazták meg. Elárulták és kiszolgáltatták az országot ezzel Brüsszelnek. Sorost savazták folyton.Most meg szerintük hazudik a kormány a Sorosról €s Sorosért indítanak pert a fidesz ellen.Ezen csak a hülye nem látja hogy kilósak és csak egy bábpárt amit Soros és pajtikái mozgatnak. Anno kiírtam a hivatalos facebook oldalukra ezeket a hol ezt mondják hol azt mondják dolgukat.Kitiltottak. Azóta sok jobbikossal ezt tették. Szépen mindenkinek feltűnt ez a mismásolás.Nem véletlen csökken a támogatottságuk.Lmp is egy mocskos liberális párt.Azok is el akarják bontani a kerítést. Ki az aki védi a hazád és emelkedik a fizu kormányzása alatt?Fidesz.
2018. febr. 12. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!