Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
100%
#30 te aztán egy vicces fideszkomcsi vagy, jót nevettem a kádárista agymenéseden :)
2018. febr. 12. 23:54
 32/138 anonim ***** válasza:
87%

Harmincas majomnak javaslom hogy olvasson utána a határzár történetének.

Segítek, a Jobbiknak illetve Toroczkainak köszönheted hogy egyáltalán megszületett az ötlet.

2018. febr. 13. 05:31
 33/138 anonim ***** válasza:
100%
Az ellenzékre a tyúkólat se bíznám rá! nem hogy az országot
2018. febr. 13. 11:01
 34/138 anonim válasza:
68%
Szavazz egy névtelen kispártra. Egyik nagyot sem támogattad, de nem is veszett el a szavazatod. Én-vagyis mi fidesz pártiak vagyunk, tehát arra szavazunk. Más osztálytársam csak Orbánt szidják, de fogalmuk sincs mit beszélnek, csak ezt látják. Senkit sem akarok rábeszélni, de engem se beszéljenek le. Akik tanácstalanok azoknak ajánlom a kispártra való szavazást. Ha meg nem mész el szavazni, akkor ne szidd az eredményt, mert neked is lett volna lehetőséged beleszólni.
2018. febr. 13. 11:06
 35/138 anonim ***** válasza:
30%
Hát 30-aska - eléggé tartózkodó volt. Az Mszp-Szdsz ámokfutását nehéz megmagyarázni. Nem is tudom, a Fidesz utálók úgy utálkoznak a Fideszre, mintha rivális kan lenne. Tény és valóság 2002-2010 közötti kormány az egyik legromlottabb kormány volt a magyar történelemben. Az országot eladósították, a gazdaságot tönkretették, vagy 30-40 évbe kerül mire kiheveri a gazdaág.
2018. febr. 13. 12:00
 36/138 anonim ***** válasza:
34%

Tíz éves voltál, amikor az előző kormány leköszönt. Mérhetetlen pusztítást hagyva maga után. Olvasgasd csak a jobboldali médiát is, mind a két oldalt nézzed meg! Szerinted miért áll 2/3-adon az jelenlegi kormány? Mert 2002-ben is és 2006-ban is átverték őket, belehazudtak a kamerába, és egy hónap se kellett a pofára esés kiderüléséhez. Tessék, egy kis olvasni való, írt és eredeti hangfelvétel is van benne. Nehéz kimagyarázni.

[link]

2018. febr. 13. 12:13
 37/138 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:13

Sokkal bonyolultabb a probléma, hiszen az elmúlt nyolc évben sokat tanulhattunk arról, mennyit számítanak egy kormány jó és rossz tettei és mennyit számít a mellé helyzetett hazug körítés, az uszítás, mennyire bejön ez bizonyos embercsoportoknál főleg ha kicsit megtömjük őket, míg az ország nagyobbik részét meg ledaráljuk. Közben végig zeng a valóságot elhazudó, agymosó propaganda. Ilyen világban most először élünk a rendszerváltás óta, úgyhogy ezt is mondd el mikor a fiatalokat okosítod az elmúlt kormányokról. Ja, hogy te is a propagandát nyomod, akkor bocs :D

2018. febr. 13. 12:25
 38/138 anonim ***** válasza:
53%
te is a propagandát nyomod cimbi
2018. febr. 13. 12:42
 39/138 anonim ***** válasza:
mikor fáj az igazság, akkor az is propaganda persze
2018. febr. 13. 13:23
 40/138 anonim ***** válasza:
32-es én meg javaslom nézz utána,hogy hazudik a jobbik.Elöbb népszavazásért lobbiztak fél év múlva meg ellene voltak.Elöbb Alaptörvény módosításért lobbiztak végül meg ilyen pondró letelepedési kötvényes visongással keresztbe raktak neki. Amivel elárultak mindannyiunkat. Kiszolgáltattak Brüsszelnek.Ha nekem nem hiszel keress rá youtubon Kárpát Z.Dániel kijelentéseire hogy bizony akartak népszavazást.Kicsit menjél föl Toroczkai László facebookjára olvasgathatod,hogy hány jobbikos szavazó akarja,hogy a Vona távozzon mert Brüsszelitáknak nyal. Mert pártérdekek szerint mozog nem népérdek szerint. Kicsit nézzél utána,hogy ki az aki pert indított Soros érdekeiért a fidesszel szemben.Vagyis védik a Sorost a jobbikosok.Vona tudom nagyon jól beszél,hazafiasan ezért tudja a fiatalokat megetetni.De ha hónapokig felmész folyton a facebookjukra észre fogod venni hogy folyton mást pofáznak.6 évig voltam jobbikos.Vona már nem önmaga.Bedarálta a hatalomvágy
2018. febr. 13. 14:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!