Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
Harmincas majomnak javaslom hogy olvasson utána a határzár történetének.
Segítek, a Jobbiknak illetve Toroczkainak köszönheted hogy egyáltalán megszületett az ötlet.
Tíz éves voltál, amikor az előző kormány leköszönt. Mérhetetlen pusztítást hagyva maga után. Olvasgasd csak a jobboldali médiát is, mind a két oldalt nézzed meg! Szerinted miért áll 2/3-adon az jelenlegi kormány? Mert 2002-ben is és 2006-ban is átverték őket, belehazudtak a kamerába, és egy hónap se kellett a pofára esés kiderüléséhez. Tessék, egy kis olvasni való, írt és eredeti hangfelvétel is van benne. Nehéz kimagyarázni.
ma 12:13
Sokkal bonyolultabb a probléma, hiszen az elmúlt nyolc évben sokat tanulhattunk arról, mennyit számítanak egy kormány jó és rossz tettei és mennyit számít a mellé helyzetett hazug körítés, az uszítás, mennyire bejön ez bizonyos embercsoportoknál főleg ha kicsit megtömjük őket, míg az ország nagyobbik részét meg ledaráljuk. Közben végig zeng a valóságot elhazudó, agymosó propaganda. Ilyen világban most először élünk a rendszerváltás óta, úgyhogy ezt is mondd el mikor a fiatalokat okosítod az elmúlt kormányokról. Ja, hogy te is a propagandát nyomod, akkor bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!