Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim válasza:
Momentum..én is csak idén szavazok.. ők nagyon szimpatikusak
2018. ápr. 3. 20:37
 132/138 anonim ***** válasza:
Mióta lepaktáltak s szocikkal, tárgytalanok.
2018. ápr. 4. 11:44
 133/138 anonim ***** válasza:
Az ellenzék káosz a köbön
2018. ápr. 4. 12:10
 134/138 anonim válasza:
Én még soha életembe nem voltam szavazni, jó párszor már mehettem volna, de nem megyek, nekem tök mindegy hogy ki van hatalmon, nekem így is jó úgy is. Helyedbe nem mennék sehova idő pocséklás, csak röhögök azokon a barmokon akik elmennek. Lilaködben élnek ezek. Azt hiszik ők döntenek.
2018. ápr. 4. 21:01
 135/138 anonim ***** válasza:
Te tényleg ne is szavazz
2018. ápr. 5. 07:22
 136/138 anonim ***** válasza:
Úgy látom, néhány emberkének még érnie kell, de bízzunk...
2018. ápr. 5. 09:02
 137/138 anonim ***** válasza:
Ha egy élhetőbb jövőt szeretnél akkor Jobbik, ha nem akkor igazából tökmindegy ha nem is mész el szavazni.
2018. ápr. 5. 16:04
 138/138 anonim ***** válasza:
75%

Élhető világ Jobbik módra!

https://www.youtube.com/watch?v=3d4yhU7ax-c

https://www.youtube.com/watch?v=paDyprtMP2s

Hát ez nem olyan vonzó!

2018. ápr. 5. 16:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!