Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
 91/138 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező, szavazz a nemzetiségiekre, akkor őket segíted, és nem ártasz senkinek.
2018. márc. 7. 22:14
 92/138 anonim ***** válasza:
43%
Én biztos, hogy a Jobbikra fogok, és hidd el saját és más jövője érdekében is fontos, hogy rájuk szavazz.
2018. márc. 7. 23:18
 93/138 anonim ***** válasza:
54%
Senkire. Talán 1-2 generáció után esetleg körül lehet nézni. Jelenlegi gazdaságunkon egy párt sem tudna segíteni. A fideszt majd érdemes lesz leváltani,de jelen helyzetben rajtuk kívül minden más párt tárt karokkal várja a háborús migránsokat.
2018. márc. 10. 16:59
 94/138 anonim ***** válasza:
58%
Hááát, ha az ellenzéket megnézed, hamar rá lehet jönni...
2018. márc. 12. 22:59
 95/138 Den! válasza:
100%

,,Mivé lettél Hazám? Hol vannak a hősök? Ha fentről lenéznek ránk, mit látnak az ősök? Egy szétszéledt nemzetet, egy romlott országot. Bármerre is nézünk, egy mocskos világot! Egy züllött világot, hol vallják az emberek, hogy boldognak lenni csak is pénzel lehet. Hol eltűnt a hagyomány, eltűnt a tisztelet, és utolsóként kullog a hazaszeretet! Hol akkor vagyok jó ha fennen hírdetem, taposs el mindenkit, tiporj át mindenen! Meddig lehet élni még egy ilyen világban? Hol semmit nem teszünk egymásért kiállva? Mindenki csak hallgat, minden hiába? Pedig gyáva népnek nem lesz hazája!"

Lehetne még hozzá tenni a Magyar Himnusz szövegét, melyet annyiszor rongyosra hallgatunk és állva tisztelünk, közben senkit sem érdekel mit is mond a Magyarnak. Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!

Aki nem ért a politikához, vagy nem ismeri, ne szavazzon, ha viszont van arra hajlandósága hogy szavazzon, hát járjon utána és legyen független véleménnyel amíg nem ismeri meg jobban.

Szavazzunk! De ne önző célokért, mint külhoni magyarjaink, mit tudnak ők kik ott kint vannak? Ha ismered a helyzetet, ne mondj nemet a szavazásra, kevesen vagyunk Magyarok, de még vagyunk, hány cigány megy szavazni "Magyarként' helyetted? Sok olyan város van (manapság!) melyben a lakosok többsége cigány. Hol vannak a Magyarok? Menekülni kényszerül hazájából, melyet hontalan cigányok laknak, és tolvaj politikusok lopnak. De bizony mondom ott kint Magyarnak nem lesz hazája! Letelepedhetsz generációkra is, de akiben Magyar vér folyik azt onnan is kinézik! Elvi kérdés! --> Külföldre mész, háború lenne Magyarország ellen, Te ki ellen mész? Áruló leszel? Itt vagy ott mindenképpen!

Cigányokról egy pár sort, vannak jó cigányok, akik Magyarnak vallják magukat, úgy legyen! De ne nyaljuk már ki a seggüket, mert ismerünk egy két jó cigányt, már olyan seggnyalás van hogy eszméletlen. Azt gondolják hogy "nem a cigány bűnözés nagy, magyarban is van.." Na de a szervezett bűnözés vajon melyik oldalra billen?

Ez is a politika része! Magyarország, hazánk! Minden ami itt van az megoldásra vár! Ne fussatok, ne meneküljetek! Hiszen dédszüleitek értetek és ezért a földért küzdöttek nem is olyan régen! Hiába haltak meg? Olyan földre mész hol a gyilkosaik éltek?

Propaganda mindenhol, hazugság és a Magyar nép elhisz mindent, meg van vezetve, kimész az utcára valaki előad neked egy színészi "mutatványt" és te megeszed.(?) Miben higgyünk? A Magyarok szavában, azokban akik régen Magyarokért szóltak, küzdöttek és haltak. A himnuszban! A Magyar szívedben. Kérdezd meg magadtól mit tudsz, és mit mersz tenni Magadért és a Hazádért! Itt vagy otthon!

Hogy az Eu jó-e? Az jó ha másoktól függesz? A pénzt elviszik külföldre. Ha teljesen rá támaszkodunk és összeomlik mi lesz velünk? A Magyar nép erős volt önállóan, nézz körbe! Azok akik önállóak többre viszik.

És ha valaki ad valamit azt ingyen tenné? Mit kér érte? Van e szabad döntés ha másokon múlik a létünk. De ha már mindenképpen képviseltetnünk kell magunkat, egyként viseltessünk vele! Válasszunk olyat akiben a Magyart látjuk és ha rossz döntéseket hozott, úgy az a mi döntésünk is volt! Talpra Magyar, most vagy soha!

Ha nem szavazol ne mérgelődj hogy rossz ami van! Tartózkodtál a döntéstől, tartózkodj a rágalmazástól is!

Ezek fejében válasszatok Magyarok, mert most is fontos a döntés! Nem 4 év múlva! Ez nem egy játék, ez az otthonunkért van!

Én is szavazok, olyanra akiben a Magyart látom. Ha elbukik, az az én bukásom is.

Felelősen válasszatok, és hátat ne fordítsatok!

2018. márc. 16. 13:51
 96/138 anonim ***** válasza:
91%
jobbik
2018. márc. 16. 14:11
 97/138 anonim ***** válasza:
58%
A Békemeneten már sokan szavaztak...
2018. márc. 16. 15:36
 98/138 anonim ***** válasza:
40%
A jobbik nem kis mértékben identitás válságba került. Szembe megy a korábbi politikájával, soha nem szavazok ismét rájuk
2018. márc. 16. 16:00
 99/138 anonim ***** válasza:
100%

Orwellel kapcsolatban én is így érzek, pedig az előző hat választáson, 1994-től 2014-ig a Fideszre szavaztam. Most nem fogok.

A baloldal nem fog nyerni. Ha ilyen veszélyt látnék, akkor most is a Fideszre szavaznék.

Azt mondják, hogy ha nem a Fideszt akarod erősíteni, akkor egyéniben szavazz ésszel, a legerősebb ellenzéki jelöltre, pártlistán meg szavazz szívvel, arra, aki neked szimpatikus. Ez most nekem az LMP lenne. Ha így teszünk, akkor a Fidesz nyer, de nem lesz kétharmada.

Ha Fideszt akarsz buktatni, akkor egyéniben szavazz ésszel, listán meg szavazz a Jobbikra. Úgy van esély. A térkép szerint, amit láttam, a legtöbb választókerületben ők a legesélyesebbek a Fidesz ellen. De állítólag van két másik térkép is.

[link]

[link]

Ezek az én meglátásaim.

2018. márc. 17. 09:06
 100/138 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Jobbik a kormányzóképes az ellenzékből..
2018. márc. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!