Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire lesz érdemes szavazni...

Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.

Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.

Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.

Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.

MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.

És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.

Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?

Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.

Köszönöm,

2017. júl. 9. 16:14
 101/138 anonim ***** válasza:
69%

A Jobbik éppen a DK-val házasodik, Karácson Gergely az alaptörvényt akarja eltörölni, a többi meg inkább a

politikai gruppensex és a swingerparty között ingadozik valahol. Ez a kormányzóképes ellenzék?

2018. márc. 17. 11:34
 102/138 anonim ***** válasza:
100%
A DK akar a Jobbikkal "házasodni", nem fordítva.
2018. márc. 17. 13:13
 103/138 anonim ***** válasza:
100%
#101 a Jobbik senkivel sem akar "házasodni" 😂 Látod hat a kormánypropaganda 😂😂 Megmondták, hogy egyedül indulnak a választásokon, nem lesz koalíció..
2018. márc. 17. 13:26
 104/138 anonim ***** válasza:
54%
Hát ezt már sokan mondtæk, de sohase úgy lett, mondjuk úgy, hogy követhetetlen, ki kivel, milyet? Jelenleg az ellenzék - hogy is fogalmaztak - nem áll a helyzete magaslatán!
2018. márc. 17. 13:47
 105/138 anonim ***** válasza:
Aki pozitív változást szeretne és még van hite az a Jobbikra fog szavazni. Nekem még van hitem és még tudok remélni, Én a Jobbikra szavazok.
2018. márc. 19. 10:33
 106/138 anonim ***** válasza:
2018. márc. 19. 10:34
 107/138 anonim ***** válasza:
77%
A Jobbikra szavazok és én viszont kifejezetten remélem, hogy "házasodik"! Különben nem lesz kormányváltás, akkor meg mit ér a Jobbik a parlamentben?? Semmit sem, a Fidesz meg megint azt csinál amit akar.
2018. márc. 19. 12:58
 108/138 anonim ***** válasza:
7%
Nem szavazok se a böszmére, se más dilettáns bandákra, se azokra akik ledózerolnák a határzárat
2018. márc. 19. 14:31
 109/138 anonim ***** válasza:
7%

"Nem szavazok se a böszmére, se más dilettáns bandákra, se azokra akik ledózerolnák a határzárat"

Legalább egy értelmes ember!

2018. márc. 19. 14:45
 110/138 anonim ***** válasza:
78%
Migránsokat én sem akarok! Ezért szavazok az ellenzékre és nem a migránsokat ránk árasztó orbán kormányra.
2018. márc. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!