Kire lesz érdemes szavazni 2018-ban?
Ez lesz az első, min részt vehetek korom áltál.
Leszögezem, nem vagyok szakértő a témában, ezért kérem ki más VÉLEMÉNYÉT, ne hurrogjatok le nagyon kérlek nézeteim miatt.
Általában ellenzéki, liberális sajtót olvasok, őket tartom értelmesnek, nem pedig a kormánypártiakat tele propagandával, mint a 888, origo és hasonlók. FIDESZről a véleményem csak annyi, hogy undoírtónak tartom az előbb említett mérhetetlen propagandát, mit az emberek arcába tolnak. Nemrég olvastam az Állatfarmot és az 1984-et George Orwelltől és annyi, de annyi hasonlóságot találni bennük.
Jobbikról sincs nagyon jobb véleményem, de mégis szimpatikusak, mint az előbb említett párt.
MSZP-ről mindenki azt hajtogatja, hogy már egyszer leszerepeltek, ha újra megválasztják őket, csak ugyan azt tennék mint anno.
És már fel is soroltam a 3 legnagyobb pártot, nem? A többire egyáltalán van értelme szavazni? Mert túl kicsi a szavazótáboruk, úgysem lesz belőle semmi.
Nektek mik a nézeteitek? Írtam valami hülyeséget, vagy tudnátok valamit hozzátenni érdemben?
Kérdesemmel NEM veszekedést kívántam szítani, és nem megserti senki nézeteit. Ürölnék, ha nem törölnék a kérdést, mert máshol nem tudom megkérdezni ezt.
Köszönöm,
"pondró letelepedési kötvényes visongással keresztbe raktak neki."
A ti letelepedési mutyikötvényetek a 20000 válogatás nélkül ránkengedett migritekkel, a hatalmas anyagi károkozással visszautasítani az pondró dolog, nincs több kérdésünk hozzád.
Ahol nem a lopás, hanem a magyarok érdeke számít ott ez a haza árulása akárhogy szépítgetitek megállás nélkül, ehhez minimum agy kell csak. Ezt egy fideszes nem is értheti.
folytatás a #43 as kommentről.
Újabb hírek derültek ki az Orbán kormány földönkívüliekkel kapcsolatos terveiről. Kiderült közben, hogy az idegenek anyagcseréjének a mellékterméke arany és platina 53:47 % arányban.Az IMF a várható költségekre való tekintettel nagyon alacsony kamatozási hitelt kínált a kabinetnek és az idegeneknek is. Orbán Viktor elutasította az ajánlatot, az idegenek szintén, majd felajánlották az IMF-nek, hogy ha gondjuk van, akkor ők fel tudnak ajánlani hitelt. Angela Merkel értesült arról a tényről, hogy a földönkívüliek több ezer fényévről érkeztek. Nem lehet őket csak úgy kitenni - mondotta. Jóindulata jeléül helyet is készitett 6000 idegennek: a 2015 óta érkezett migránsokat 24 óra alatt összegyűjtötte, hajóra rakta és kitette őket az észak-afrikai parton, dupla elektromos kerítéssel vette körül Németországot, a német haditengerészet pedig visszafordította az összes embercsempész hajót. Az utasokat partra tették, az embercsempészeket saria biróság elé állították és lefejezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!